DIGI RCS & RDS: Informarea foarte IMPORTANTA pentru Milioane de Romani

DIGI RCS & RDS Informarea IMPORTANTA Milioane Romani

DIGI RCS & RDS transmite o informare oficiala foarte importanta pentru milioane de romani din toata tara, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania, in momentul de fata, spunand faptul ca in cursul anului 2021 a inregistrat un record de incasari. Dupa cum a declarat DIGI RCS & RDS, in cursul anului 2021 a inregistrat incasari de 1.5 miliarde de euro la nivelul tuturor subsidiarelor prin care ofera diverse servicii pentru clienti din toata Romania, si nu numai.

DIGI RCS & RDS a reusit sa-si creasca incasarile cu nu mai putin de 12.7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, adica undeva pe la aproximativ 200 de milioane de euro, o crestere impresionanta pentru un an care a fost totusi marcar de catre pandemie. Cresterea majora a veniturilor DIGI RCS & RDS a fost bazata si pe cresterea numarului clientilor, atat in Romania, cat si in Italia, sau Spania, acolo unde grupul are subsidiare prin care ofera servicii.

DIGI RCS & RDS: Informarea foarte IMPORTANTA pentru Milioane de Romani

DIGI RCS & RDS spune ca in Romania a reusit sa ajunga la 20 de milioane de unitati generatoare de venituri, fara a spune si cati clienti are efectiv, dar vorbim despre o crestere de 13% pana la aceasta cifra, una extrem de mare pentru o piata precum cea romaneasca. Cei de la DIGI RCS & RDS spun ca in Romania au inregistrat o crestere uriasa a numarului de clienti ai serviciilor de televiziune, de la 4.7 milioane in anul 2020, la 5.1 milioane in anul 2021.

DIGI RCS & RDS a reusit o realizare mult mai impresionanta cand vine vorba despre clientii care folosesc serviciile de internet fix, iar asta pentru ca acolo a reusit sa adune nu mai putin de 800.000 de clienti in plus, in Romania si Spania. DIGI RCS & RDS nu s-a oprit nici din a face investitii in infrastructura pe care o are in tara, iar asta pentru ca este in continuare foarte interesata sa imbunatateasca, pe cat posibil, calitatea serviciilor, dar sa si extinda disponibilitatea lor.

DIGI RCS & RDS a anuntat o serie de rezultate cu adevarat impresionante in Europa pentru ultimul an de zile, veniturile inregistrate de catre companie crescand simtitor, ceea ce ar putea aduce si mai multe servicii mai bune.