WhatsApp: Atentionare OFICIALA pentru Oamenii care Folosesc Aplicatia

WhatsApp Atentionare OFICIALA pentru Oamenii Folosesc Aplicatia

WhatsApp a emis o atentionare extrem de importanta pentru miliardele de utilizatori de telefoane cu sistem de operare iPhone si Android, iar asta pentru ca ne pune in vedere ceva despre care oricine ar trebui sa stie acum. Vorbim despre o atentionare a celor de la WhatsApp care vizeaza modul in care sunt retrimise mesajele pe care le primim de la diverse persoane, iar asta pentru ca exista limite in ceea ce priveste acest proces.

WhatsApp a implementat inca din 2020 aceasta masura ca una menita sa protejeze oamenii de raspandirea stirilor false cu privire la Coronavirus, insa ea este extrem de utila inclusiv in aceasta perioada in care se desfasoara razboiul din Ucraina. Cei de la WhatsApp ne aduc in atentie faptul ca mesajele care ajung la noi dupa ce au fost retrimise de catre cineva, vor avea un marcaj special in dreptul lor pentru ca noi sa stim ca acem mesaj nu provine direct de la acea persoana.

WhatsApp: Atentionare OFICIALA pentru Oamenii care Folosesc Aplicatia

WhatsApp ne atentioneaza deasemenea si in legatura cu faptul ca mesajele pot fi retrimise catre alte persoane doar de un numar limitat de ori, astfel ca ele nu mai pot fi raspandite la nesfarsit, asa cum se intampla pana in anul 2020. Aceasta masura impiedica raspandirea informatiilor false cu privire la orice, in special cu privire la razboiul din Ucraina in aceasta perioada in care exista multe retele de dezinformare care sunt extrem de active in intreaga lume.

WhatsApp incearca sa protejeaza oamenii din intreaga lume de stirile false care sunt distribuite in numar foarte mare in aceasta perioada, si este important sa fiti extrem de vigilenti in legatura cu tot ceea ce va ajunge in telefoane. Daca primiti vreun mesaj retrimis de la altcineva, iar el contine o informatie care pare sa fie importanta, atunci e bine sa va uitati cu atentie daca acea persoana v-a trimis o informatie reala, sau una falsa.

WhatsApp va incerca sa mai implementeze alte functii importante pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android in viitor pentru a-I proteja impotriva informatiilor false, asa ca ramane de vazut ce anume va mai fi oferit pentru noi.