Formula 1: Anuntul lui Lewis Hamilton privind RETRAGEREA din Competitie

Formula 1 Anuntul Lewis Hamilton RETRAGEREA Competitie

Formula 1 s-a schimbat extrem de mult pentru sezonul nou care va incepe peste doar doua saptamani, iar Lewis Hamilton ramane in centrul atentiei lumii intregi in aceasta perioada, iar asta pentru ca pilotul inca nu s-a retras, desi nimic nu e sigur in 2022. Lewis Hamilton spune ca desi in acest sezon de Formula 1 va concura in continuare pentru a castiga titlul de campion, retragerea sa ramane o problema deschisa, iar asta pentru orice ramane posibil.

Formula 1 se schimba constant, pilotii vin si pleaca, iar Lewis Hamilton incearca sa castige in 2022 cel de-al optulea titlu de campion, insa misiunea sa este una extrem de dificila, iar asta deoarece Max Verstappen este mai motivat anul acesta. Desi Lewis Hamilton nu s-a retras din Formula 1, pilotul spune ca dupa fiecare sezon analizeaza aceasta posibilitate, iar decizia de a renunta, sau nu, la a mai concura poate fi luata dupa oricare dintre ele.

Lewis Hamilton este in continuare sigur ca poate concura la cel mai inalt nivel in Formula 1, chiar daca a ajuns la varsta de 37 de ani, una la care majoritatea pilotilor se bucura de ceva vreme de linistea zilelor dupa retragerea din competitie. In cazul pilotului britanic, Formula 1 ramane cel mai important lucru din viata sa, mai ales ca inca mai are ocazia de a intra in istorie prin cucerirea unui al optulea titlu de campion, o realizare care va fi greu de egalat.

“Desigur, la sfârșitul oricărui sezon pentru cei care sunt în jurul vârstei mele, bineînțeles că te gândești la viitor. Te gândești care sunt următorii pași, care sunt pașii potriviți pe care să îi faci, ce este potrivit pentru tine în ceea ce privește fericirea generală.

Întotdeauna îmi evaluez toate opțiunile, dar mi-am luat un angajament față de echipă mai devreme în sezon. Știu că o spun de atâtea ori, dar îmi place să lucrez cu toată lumea pentru un obiectiv comun, simt că sunt cel mai bun, așa că de ce trebuie să plec.”

Formula 1 s-a schimbat foarte mult in 2022, astfel ca va fi interesant de vazut in ce masura Lewis Hamilton va reusi sa tina pasul cu pilotii concurenti, iar asta mai ales ca unele dintre modificari nu sunt tocmai in ton cu stilul pilotului de a conduce. In ciuda acestui lucru, Lewis Hamilton va incerca mai mult ca sigur sa dea totul pe piste pentru a fi sigur ca reuseste sa obtina cele mai multe rezultate in cursele de Formula 1 in care va decide sa concureze.

Formula 1 incepe in 18 martie la Abu Dhabi, locatia in care Lewis Hamilton a avut parte de marea dezamagire a sezonului anterior, si trebuie avut in vedere faptul ca in acest sezon nu vor mai avea loc curse in Rusia.