Harkov, Irpin, Kiev, Mariupol, Chernihiv Bombardate Nemilos, Progresul Armatei Ruse

Harkov Irpin Kiev Mariupol Chernihiv Bombardate Nemilos Progresul Armatei Ruse

Harkov, Irpin, Kiev, Mariupol, Chernihiv sunt sub bombardamente constante ale armatei ruse in dimineata acestei zile, fortele federatiei conduse de catre Vladimir Putin incercand sa obtina controlul asupra tuturor, asta in timp ce au provocat distrugeri pe care nimeni nu si le putea imagina cu doar cateva saptamani in urma.

Autoritatile din unele orase spun ca situatia este atat de tragica in momentul de fata incat nici macar nu pot ajuta persoanele ranite pe strazi, sau in cladiri, ori sa ridice cadavrele celor ucise, bombardamentele constante facand nesigure toate aceste operatiuni, insa armata rusa continua procesul sau de distrugere sistematica a Ucrainei.

In ceea ce priveste progresul facut in ultimele 24 de ore de armata rusa in Ucraina, mai jos aveti cateva detalii :

“Corpul principal al marii coloane rusești care avansează spre Kiev rămâne la peste 30 km de centrul orașului, fiind întârziat de rezistența fermă a Ucrainei, defecțiunile mecanice și aglomerația. Coloana a înregistrat progrese puțin vizibile în peste trei zile.

În ciuda bombardamentelor grele rusești, orașele Harkov, Cernihiv și Mariupol rămân în mâinile ucrainene. Unele forțe ruse au intrat în orașul Herson, dar situația militară rămâne neclară.

Ministerul rus al Apărării a fost forțat să admită că 498 de soldați ruși au fost deja uciși și 1.597 răniți în războiul lui Putin. Numărul efectiv al celor uciși și răniți va fi aproape sigur considerabil mai mare și va continua să crească.”