Raiffeisen Bank: Deciziile de URGENTA Anuntate pentru Toti Romanii

Raiffeisen Bank Deciziile URGENTA Anuntate Toti Romanii

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari si mai importante banci din Romania, dupa cum multi dintre voi prea bine stiti deja, iar pentru romanii din toata tara a anuntat deciziile de urgenta pe care le-a luat. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au dezvaluit pentru toti romanii faptul ca a luat o serie de decizii care au menirea de a ajuta cetatenii ucrainieni care ajung in Romania in aceasta perioada, dar care n-au acces la servicii bancare din cauza razboiului pornit de Rusia.

Raiffeisen Bank a decis intr-o prima faza ca tuturor cetatenilor ucrainieni care ajung in Romania, fie ca stau aici, sau pleaca spre alte tari din Europa, le va oferi posibilitatea de a accesa servicii bancare esentiale fara costuri. Vorbim aici despre folosirea cardurilor care au fost emise in Ucraina, cei de la Raiffeisen Bank renuntand la comisioane pentru tragerile de la bancomate, sau platile facute la POS-uri, ceea ce era necesar intr-o perioada atat de complicata.

Raiffeisen Bank: Deciziile de URGENTA Anuntate pentru Toti Romanii

Raiffeisen Bank spune deasemenea ca le va permite cetatenilor din Ucraina sa isi deschida conturi curente in LEI in Romania fara vreun cost adaugat, ele putand fi folosite fara restrictii in tara noastra. Mai mult decat atat, in baza cardurilor emise pentru aceste conturi, cei de la Raiffeisen Bank le spun oamenilor ca vor avea zero costuri la retragerile de bani de la bancomatele bancii, si vor putea folosi acele carduri oriunde in Uniunea Europeana, la nevoie.

Raiffeisen Bank nu este singura banca de la care vedem masuri de acest gen, iar asta pentru ca inclusiv altele din Romania au luat decizii similare pentru a-i ajuta pe ucrainienii care in aceasta perioada ajung in Romania. Posibilitatea de a face carduri bancare la Raiffeisen Bank, sau alte banci, nu era permisa in Romania fara ca cetatenii altor tari sa aiba rezidenta in tara noastra, astfel ca masura aceasta vine ca una extrem de buna pentru a-i ajuta pe oamenii aflati in nevoie.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau toate detaliile cu privire la deschiderea conturilor de catre cetatenii din Ucraina, astfel ca oricine este interesat de aceste informatii, le poate descoperi acolo.