DIGI Romania: Important Anunt OFICIAL care Vizeaza Toata Romania

DIGI Romania Important Anunt OFICIAL Vizeaza Toata Romania

DIGI Romania continua sa fie in centrul atentiei in aceasta perioada, compania care a anuntat recent un record de incasari in Europa fiind acum in centrul unui alt anunt foarte important care are legatura cu numarul de portari facute in retea. Mai exact, cei de la DIGI Romania s-au plasat din nou pe primul loc in topul companiilor care au inregistrat cele mai multe portari in Romania in cursul lunii februarie, continuandu-si drumul de succes.

DIGI Romania a inregistrat in februarie 2022 58.831 de portari pentru numerele de telefonie mobila si 2.480 de portari pentru numele de telefonie fixa, peste jumatate din totalul portarilor inregistrate in Romania in cursul lunii februarie. 99.112 este numarul total al portarilor inregistrate in Romania in cursul lunii februarie a anului 2022, deci DIGI Romania isi continua mersul puternic pe piata de telecomunicatii din tara noastra in perioada aceasta.

DIGI Romania: Important Anunt OFICIAL care Vizeaza Toata Romania

DIGI Romania are oferte speciale pentru cei care vor sa beneficieze de preturi preferentiale pentru serviciile de telecomunicatii mobile in momentul de fata, ele fiind unele dintre cele mai mici existente in tara noastra in aceasta perioada. Vorbim despre costuri foarte mici pentru o varietate de servicii de telefonie mobila pe care DIGI Romania le ofera, iar in baza lor a reusit in 2021 sa se plaseze pe primul loc in topul companiilor cu cele mai mari portari.

DIGI Romania a inceput anul 2022 cu o campanie importanta pentru portare, si este cat se poate de clar ca aceasta strategie va continua pe intreg parcursul anului, asa cum este si normal, de altfel, pentru o companie care vrea sa fie mereu in topul portarilor. DIGI Romania are pe website-ul sau cele mai recente campanii pentru portare in tara noastra, asa ca nu trebuie decat sa va uitati cu atentie acolo pentru a alege orice va doriti.

DIGI Romania va anunta cu siguranta si alte oferte speciale pentru portari in perioada urmatoare, dar si alte oferte speciale pentru diverse alte servicii pe care le ofera, si exista multe dintre care sa alegem pentru a beneficia de preturi bune.