Vodafone: Anuntul OFICIAL cu Schimbari pentru Clientii din Romania

Vodafone Anuntul OFICIAL Schimbari Clientii Romania

Vodafone a publicat un anunt oficial pentru clientii sai din toata Romania, iar in cadrul sau a inclus o informatie despre care multi dintre ei ar trebui sa stie in momentul de fata pentru ca sunt vizati direct de ea. Mai exact, cei de la Vodafone au decis sa isi anunte clientii care folosesc servicii de televiziune despre faptul ca HBO Max a fost lansat in Romania, iar ei vor avea acces la noua platforma incepand din cursul zilei de ieri, ceea ce este grozav.

Vodafone ofera de ceva vreme posibilitatea de a activa extraoptiunile HBO impreuna cu serviciile de televiziune, iar dupa activare ele ofera deasemenea acces la HBO Max, HBO Go pana acum. Trecerea la platforma HBO Max presupune o confirmare a faptului ca sunteti clienti ai Vodafone in momentul in care accesati platforma, insa aceasta procedura ar trebui sa se faca destul de usor si de rapid pentru oricine are nevoie de acest lucru in momentul de fata.

Vodafone: Anuntul OFICIAL cu Schimbari pentru Clientii din Romania

Vodafone spune deasemenea ca in baza acestei schimbari, experienta de vizionare a filmelor si serialelor din platforma ar trebui sa fie mult imbunatatita, ceea ce desigur ca e o veste excelenta. Mai mult decat atat, 5 profiluri de vizionare pot fi de acum personalizate de catre noi pentru a putea primi si recomandari pentru ceea ce dorim cu adevarat sa vedem, desigur in baza a tot ceea ce am urmarit pana in momentul de fata in cadrul platformei.

Vodafone ne spune ca in baza acestor 5 profiluri de vizionare putem vedea simultan pana la 3 stream-uri pe un numar nelimitat de dispozitive asociate, o schimbare foarte importanta fata de ceea ce aveam pana acum. Vodafone spune ca toate aceste noutati sunt disponibile pentru clientii din Romania in mod gratuit daca ei au acces la unul dintre abonamentele de televiziune ale operatorului impreuna cu o extraoptiune speciala pentru a viziona continutul.

Vodafone are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce inseamna utilizarea HBO Max in Romania, asa ca nu trebuie decat sa intrati acolo pentru a vedea informatiile necesare.