DACIA Logan 3: Noi PROBLEME pentru Populara Masina Romaneasca

DACIA Logan 3 Noi PROBLEME Populara Masina Romaneasca

DACIA Logan 3 este cea mai populara masina din Romania in momentul de fata, ea fiind cautata de catre extrem de multi romani, in principal multumita pretului mic pe care-l are, dar in subsidiar si multumita beneficiilor oferite in acel pret. Desi DACIA Logan 3 este foarte populara, din pacate exista probleme foarte mari cufabricarea unui numar suficient de mare de masini pentru a acoperi cererea care exista in momentul de fata pe piata.

DACIA Logan 3 este livrata acum la cateva luni dupa ce se inregistreaza o comanda pentru ea, situatia aceasta fiind neschimbata de foarte multa vreme, dar nu este exclus ca ea sa se inrautateasca undeva in cursul lunilor urmatoare. Unii producatori auto au probleme foarte mari in momentul de fata din cauza razboiului din Ucraina si a incertarii livrarilor anumite materiale din Rusia, ceea ce a dus la inchideri temporare a unor fabrici deja.

DACIA Logan 3: Noi PROBLEME pentru Populara Masina Romaneasca

DACIA Logan 3 ar putea fi unul dintre modelele care sunt afectate de aceasta situatie, iar asta pentru ca masina este produsa in cantitati mari, exista cerere, dar daca nu exista materiale pentru fabricarea sa, si a componentelor, atunci timpii de livrare ar putea creste. Deocamdata cei de la DACIA n-au spus nimic in legatura cu o posibila problema, chiar daca in 2021 au avut multe opriri ale activitatii fabricii de la Mioveni, iar DACIA Logan 3 a fost afectata.

DACIA Logan 3 este vanduta intr-un numar limitat de tari in momentul de fata, iar asta pentru ca exista cerere mai mica in anumite zone din Europa, sau altele de pe glob, si cerere mai mare in Romania, sau Estul Europei, in momentul de fata. Chiar si asa, cu peste 100.000 de unitati ale DACIA Logan vandute in 2021, atat modelul nou cat si cel vechi, problemele de productie reprezinta ceva ce va trebui corectat de catre cei de la Renault.

DACIA Logan 3 va avea in perioada urmatoare lansata o versiune noua care are doar modificari pentru logo-ul care apare pe diverse elemente de caroserie ale masinii, dar o versiune mult modificata nu va fi lansata prea curand pentru noi.