BCR Romania: Masura URGENTA Anuntata Tuturor Clientilor din Romania Azi

BCR Romania Masura URGENTA Anuntata Tuturor Clientilor Romania Azi

BCR Romania a anuntat o masura urgenta pentru toti clientii sai din toata tara, iar ea trebuie sa fie in atentia tuturor oamenilor pentru ca vorbim despre o decizie care era necesara in aceasta perioada. Mergand pe trend-ul pe care au mers si alte banci din tara noastra in ultimele doua saptamani, cei de la BCR Romania au decis sa le permita clientilor din Romania sa doneze bani pentru sustinerea Ucrainei, dar si a refugiatilor din Ucraina, direct din aplicatia George.

BCR Romania ofera prin intermediul aplicatiei George, pentru iPhone si Android, posibilitatea de a administra banii pe care-i avem in conturile care exista la banca, totul de la distanta. Aplicatia George a BCR Romania are o varietate de functii foarte utile pentru clientii din toata tara, iar acum printre ele o regasim si pe cea care ne ofera posibilitatea de a dona orice fel de sume de bani care pot fi folosite pentru a ajuta atat tara vecina, cat si locuitorii sai.

BCR Romania: Masura URGENTA Anuntata Tuturor Clientilor din Romania Azi

BCR Romania a fost una dintre primele banci care au anuntat ca ii ajuta pe cetatenii din Ucraina cu servicii bancare, dar si cu schimbarea hrivnelor cu LEI pentru a putea face cumparaturi in tara noastra. Separat de asta, BCR Romania le permite cetatenilor din Ucraina sa isi faca inclusiv conturi bancare pe care sa le foloseasca pentru a-si tine banii cu care au venit in Romania, cardurile emise de catre banca putand fi utilizate oriunde in Europa dupa creare.

BCR Romania a decis deasemenea sa elimine comisioanele pe care in mod normal le are o banca pentru clientii care-i folosesc serviciile, iar aceasta este una dintre cele mai bune vesti pentru cetatenii Ucrainei care au nevoie de ajutor.

Aplicatia George a celor de la BCR Romania este disponibila inclusiv pentru cetatenii din Ucraina care au un cont bancar facut la banca, astfel ca se pot bucura si ei de aceleasi servicii care sunt in mod normal disponibile clientilor romani.

BCR Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce a decis sa le ofere cetatenilor din Ucraina in momentul de fata, iar ele sunt disponibile inclusiv in limbile ucraineana si engleza.