Netflix: Noi CRESTERI de PRETURI pentru Abonamente in Europa

Netflix Noi CRESTERI PRETURI Abonamente Europa

Netflix continua seria scumpirilor abonamentelor de care beneficiaza abonatii care folosesc in acest moment platforma pentru a vedea miile de filme, seriale, documentare, sau desene animate, ceva ce v-am spus ca se va intampla, din pacate pentru noi toti. Mai exact, dupa scumpirile de pe continentul american, acum cei de la Netflix au inceput sa faca scumpiri inclusiv in Marea Britanie si Irlanda, doua tari cu multi abonati care platesc lunarpentru acces la platforma.

Netflix a luat decizia ca in Irlanda sa aplice o crestere de preturi de 1 euro pentru abonamentele cele mai ieftine pe care le pot activa clientii, asta in timp ce optiunea medie este mai scumpa cu 2 euro incepand de acum, iar cea premium este cu 3 euro mai scumpa. In Marea Britanie preturile abonamentelor au crescut cu o lira si 2 lire, respectiv, destul de mult daca ne gandim ca abonamentele in sine nu au valori mari oricum.

Netflix: Noi CRESTERI de PRETURI pentru Abonamente in Europa

Netflix scumpeste preturile abonamentelor pentru a justifica investitiile in filme, seriale, si platforma pe care o ofera pentru toata lumea, dar acestea sunt unele dintre cele mai mari de pana acum, daca nu chiar cele mai mari. O crestere de 3 euro pentru un abonament nu este ceva usor de trecut cu vederea, si reprezinta aproape 20% din valoare pe care abonamentul o avea inainte de a fi scumpit, iar clientii se vor uita cu siguranta foarte atent la ceea ce se intampla.

Netflix a initiat de ceva vreme o procedura de crestere a preturilor in toata lumea, dar face totul segmentat pentru a nu atrage foarte multa atentie asupra sa, mai ales ca nu vorbim despre cresteri chiar mici pentru unele dintre abonamente. Acelasi lucru s-a intamplat inclusiv in SUA si Canada, acolo unde preturile au crescut in prima luna din an, iar pe masura ce ne indreptam spre jumatatea anului 2022, cu siguranta vor mai aparea si alte cresteri.

Netflix nu a anuntat deocamdata cand anume intentioneaza sa aplice cresteri de preturi inclusiv in Romania, dar ne putem astepta ca ele sa apara oricand, mai ales ca tara noastra nu va fi trecuta cu vederea de aceasta campanie de scumpiri.