DIGI RCS & RDS: Masura IMPORTANTA cu o Decizie de IMPACT pentru Clienti

DIGI RCS & RDS Masura IMPORTANTA Decizie IMPACT Clienti

DIGI RCS & RDS este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, avand milioane de clienti in toata tara, ceva care desigur ca ii permite sa si faca investitii constante pentru a-si imbunatati masiv serviciile. Desi cei de la DIGI RCS & RDS au avut o politica de a isi imbunatati constant reteaua de telefonie mobila din tara, iata ca de mai bine de o luna si jumatate nu au mai facut imbunatatiri pentru ea.

DIGI RCS & RDS afiseaza in pagina sa cu informatii despre imbunatatirea retelei de telefoni emobila faptul ca n-au mai fost facute imbunatatiri de la finalul lunii ianuarie, ceva ce nu se intampla chiar atat de des in cazul operatorului. In ultimii aproape 2 ani de zile, cei de la DIGI RCS & RDS actualizau cam o data la 2/3 saptamani informatiile cu privire la imbunatatirile facute pentru reteaua de telefonie mobila, dar acum lucrurile sunt totusi diferite.

DIGI RCS & RDS: Masura IMPORTANTA cu o Decizie de IMPACT pentru Clienti

DIGI RCS & RDS si-a actualizat toate retelele de telefonie mobila in mod constant cu imbunatatiri, fie ca a fost vorba despre extinderi ale acoperirii, sau imbunatatirea acesteia in diverse zone in care ea nu era tocmai foarte buna. Singura exceptie de la imbunatatirea constanta a infrastructurii de telefonie mobila este reteaua 5G a celor de la DIGI RCS & RDS, care de aproape 2 ani de zile nu a mai fost imbunatatita in vreun fel, din pacate pentru noi.

DIGI RCS & RDS a suspendat investitiile in reteaua 5G din Romania in momentul in care pandemia a lovit intreaga lume, dar si in perioada in care se pregatea o interzicere a echipamentelor Huawei in retelele 5G, iar la acestea adaugam si lipsa licitatiei pentru frecventele 5G. Adunand toate acestea, cei de la DIGI RCS & RDS au luat decizia de a opri investitiile in reteaua 5G din tara noastra, dar acolo unde ea este disponibila, ofera performante de top pentru clienti.

DIGI RCS & RDS va continua cu siguranta sa isi imbunatateasca in viitor infrastructura de telefonie mobila in tara noastra, dar ca nu se stie foarte clar cum va evolua tot acest proces in cursul urmatorilor ani, si ce importanta va avea reteaua 5G.