Armata Romana Continua Exercitiile Militare in Tara

Armata Romana Continua Exercitiile Militare Tara

Armata Romana continua exercitiile pe care le face in tara noastra in contextul in care la granite se desfasoara un razboi care are implicatii pentru intreaga lume, astfel ca autoritatile din tara noastra au decis sa prezinte in aceasta perioada si exercitiile pe care le fac fortele armate pentru a ramane in forma.

Armata Romana avea unele dintre aceste exercitii militare programate de ceva vreme, insa probabil ca altele au inceput sa fie programate dupa ce a inceput razboiul din Ucraina pentru ca fortele noastre armate sa fie pregatite sa intrevina in situatia in care ar fi nevoie de prezenta lor la granitele tarii.

“Exercițiul „Vestitorul 22” la Centrul 110 Comunicaţii şi Informatică.

Militarii Centrului 110 Comunicaţii şi Informatică „Viceamiral ing. Grigore Marteş” au desfășurat, în perioada 10-11 martie, exercițiul de antrenament în teren „Vestitorul 22”.

Obiectivul principal al exercițiului a constat în perfecționarea deprinderilor militarilor, prin instalarea, exploatarea și menținerea în funcțiune a mijloacelor de comunicații din dotarea unității, pentru a asigura suportul tehnic de specialitate.

Exercițiul „Vestitorul 22” face parte din Planul cu principalele activități al Forțelor Navale Române.”