Formula 1: Problemele MAJORE cu Masinile Inaintea Debutului de Sezon

Formula 1 Problemele MAJORE Masinile Inaintea Debutului Sezon

Formula 1 are programat debutul de sezon saptamana aceasta, sute de milioane de fani din intreaga lume asteptand cu sufletul la gura primele curse oficiale care vor incepe chiar duminica pe circuitul de la Abu Dhabi. Iniainte ca noul sezon de Formula 1 sa inceapa, echipele si pilotii au avut ocazia de a testa noile masini, cu modificari majore facute din cauza schimbarilor din regulamentele FIA, iar in urma acestor teste au aparut si primele probleme pentru piloti.

Formula 1 este o competitie in care multi piloti concureaza pentru un titlu extrem de important, iar in urma tururilor de pista de la Barcelona multi dintre ei au iesit mai mult decat multumiti de ceea ce au condus. Nu acelasi lucru poate fi spus si in urma tururilor de pista de la Bahrain, iar asta pentru ca foarte multi piloti au avut probleme in a controla masinile create de catre echipele din care fac parte, iar asta e o problema foarte serioasa pentru multi.

Formula 1 este o competitie in care controlarea corecta a masinilor este foarte importanta, insa in urma tururilor de pista de la Bahrain, Lewis Hamilton a afirmat ca exista dificultati serioase in a obtine aderenta pe piste. Aceasta problema vine atat de la tipul de material folosit pentru piste, cat si de la conditiile generale din Bahrain, insa si felul in care au fost modificate masinile conteaza foarte mult, iar multi piloti au avut probleme in a-si tine monoposturile pe liniile corecte.

“Cred că reglementările auto din 2022 au însemnat că toată lumea alunecă. Se pare că toți avem mai puțin aderență decât înainte, iar anvelopele sunt mai proaste anul acesta.

Cred că asfaltul este mult mai vechi, mai dur, așa că imediat mașina are o aderență generală mai mică, ceea ce cred că este normal aici în Bahrain. Avem mereu aceeași deltă ca o mașină care este întotdeauna plăcut de condus în Barcelona, ajungi în Bahrain și totul este puțin mai complicat pentru că aderența este mai mică.:

Formula 1 va debuta la Abu Dhabi cu Lewis Hamilton si Max Verstappen in prim-plan, ambii avand ceva de dovedit sezonul acesta, primul incercand sa cucereasca al 8-lea titlu de campion, al doilea ca il merita pe cel castigat in 2021. Asta inseamna ca vom vedea curse foarte competitive cu ei in prim-plan, iar cu toate modificarile facute pentru masinile din Formula 1, e foarte posibil sa vedem multe surprize extrem de interesante in cadrul curselor.

Formula 1 va avea un campionat foarte “aglomerat” anul acesta, cu multe curse programate deja, exceptie facand cea din Rusia, care a fost eliminata din cauza invaziei Ucrainei.