DACIA Duster 3: Pretul va fi Foarte Important pentru Noul SUV Romanesc

DACIA Duster 3 Pretul Important Noul SUV Romanesc

DACIA Duster 3 reprezinta urmatoarea revolutie pe care DACIA vrea sa o faca pentru seria de automobile pe care le vinde in intreaga lume, asta dupa ce in 2021 a decis sa lanseze noi modele ale Logan 3 si Sandero 3. Revolutia pe care DACIA Duster 3 o va aduce este ceea ce ar putea avea nevoie Europa in cursul anului urmator, si probabil chiar in 2024, iar asta pentru ca dupa 2 ani de pandemie, razboiul din Ucraina va pune presiune si mai mare pe economiile lumii.

DACIA Duster 3 ar putea fi masina ideala pentru foarte multi oameni care au nevoie de un SUV relativ ieftin, dar care sa le si ofere multe, iar cu preturi in crestere la mai tot de la combustibil si pana la alimentele de baza, o masina accesibila va fi ideala pentru multi. Chiar daca DACIA Duster 3 va fi mai scumpa decat modelele actuale ale SUV-urilor produse de catre DACIA, masina va ramane totusi mult mai accesibila decat celelalte modele existente pe piata.

DACIA Duster 3: Pretul va fi Foarte Important pentru Noul SUV Romanesc

DACIA Duster 3 cu un pret de vanzare de sub 20.000 de euro in versiunea de baza, si sub 25.000 de euro in versiunea de top, ar putea fi masina de care multi vor avea nevoie dupa, probabil, inca un an de dificultati economice. Desigur ca nu este deocamdata clar ce efect va avea razboiul din Ucraina asupra productiei masinii, mai ales ca sunt multe sancituni impuse Rusiei, de unde veneau destule materiale necesare pentru fabricarea multor masini, nu doar ale celor ale DACIA.

DACIA Duster 3 inca nu este in productie, dar ar trebui sa intre anul viitor, iar cum DACIA inca isi suspenda productia din cauza penuriei de semiconductori, dar si a lipsei unor materiale din Rusia, viitorul nu suna prea bine.

Totusi, DACIA Duster 3 va fi o masina interesanta pentru cei mai constiinciosi dintre oameni, care nu vor dori sa cheltuie mult pentru un SUV care sa fie util si pe drumurile publice, si in afara lor, care sa nu consume mult, si sa aiba o intretinere accesibila, ca pret.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie prezentata in toamna acestui an, in timp ce lansarea in reprezentante ar putea avea loc in 2024, iar succesul ar putea fi unul destul de mare.