Netflix: Anuntul OFICIAL, Datele de Lansare pentru Doua Titluri Populare

Netflix Anuntul OFICIAL Datele Lansare Doua Titluri Populare

Netflix continua seria anunturilor importante pentru abonatii sai din toata lumea, iar asta pentru ca astazi a dezvaluit datele de lansare pentru doua noi titluri asteptate de catre foarte multa lume in momentul de fata, iar asta vine ca o veste excelenta. Cei de la Netflix au pregatit pentru 2022 foarte multe seriale si filme pe care le vor lansa in perioada urmatoarelor saptamani, iar multe dintre ele sunt in pregatire de ceva vreme, deci sunt si foarte asteptate.

Netflix ne anunta ca Trust No One: The Hunt For the Crypto King va fi disponibil din data de 30 martie pentru abonatii din intreaga lume, iar dupa cum ii spune si numele, filmul va avea in centru criptomonedele cu o poveste foarte interesanta. Netflix vrea sa le arate oamenilor si cateva dintre secretele care stau in spatele criptomonedelor, mai ales ca sunt atat de populare, asa ca filmul ar putea fi extrem de interesant pentru foarte multa lume.

Netflix: Anuntul OFICIAL, Datele de Lansare pentru Doua Titluri Populare

Netflix a anuntat deasemenea inclusiv lansarea Resident Evil: Biohazard in data de 14 iulie, iar aici vorbim despre un serial pe care compania americana il va oferi pentru toti abonatii sai, interesul pentru titlu fiind unul foarte mare Resident Evil este o serie care a avut succes in intreaga lume de-a lungul anilor, iar seria de filme probabil ca o stiti deja, insa Netflix aduce si un serial foarte interesant care completeaza celelalte titluri disponibile deja in platforma.

Netflix nu se rezuma doar la atat cand vine vorba desore filmele si serialele pe care le va lansa in platforma sa de streaming video la cerere, iar asta pentru ca mai are multe titluri foarte interesante pe care vrea sa ni le ofere in perioada urmatoare.

Compania Netflix a publicat acum mai bine de o saptamana si o lista destul de lunga cu filme si seriale pe care oricine e interesat le va putea vedea, dar fara date de lansare, ele urmand a fi dezvaluite in perioada urmatoare.

Netflix a pregatit multe filme si seriale pentru abonatii din intreaga lume, dar din pacate va creste si preturile pentru abonamentele pe care le vinde, in unele tari fiind deja facuta aceasta modificare, si Romania s-ar putea afla in curand printre cele cu mariri.