ING Bank: Decizia URGENTA Anuntata Oficial, ce Pot Face Clientii Romani

ING Bank Decizia URGENTA Anuntata Oficial Face Clientii Romani

ING Bank a anuntat noi decizii pe care le-a luat de urgenta si le dezvaluie acum pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre masuri extrem de importante care sunt puse in practica in aceasta perioada. Stiti prea bine ca din cauza razboiului din Ucraina exista sute de mii de locuitori ai tarii vecine care au ajuns in Romania, iar cei de la ING Bank au incercat sa le ofere solutii pentru a beneficia de servicii bancare in tara noastra.

ING Bank nu s-a limitat totusi doar la atat, iar asta pentru ca sustine inclusiv ajutoarea persoanelor care vin din Ucraina prin donatii, iar incepand de saptamana trecuta are disponibila in platforma sa de internet si mobile banking o solutie de a donabani. Cei de la ING Bank spun ca UNICEF este organizatia catre care oricare dintre clientii sai pot dona bani direct din aplicatia, sau platforma Home’Bank, o sectiune dedicata fiind disponibila acum.

ING Bank: Decizia URGENTA Anuntata Oficial, ce Pot Face Clientii Romani

ING Bank are in sectiunea de Plati din cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, de exemplu, o optiunea numita Doneaza, iar cand o accesati veti vedea un meniu special care va permite sa donati bani catre UNICEF. Cei de la UNICEF au doua centre Blue Dot la Siret si Sighetu Marmatiei pentru a ajuta refugiatii din Ucraina care intra in Romania, iar banii pe care ii donati prin ING Bank vor fi de ajutor pentru organizatie in misiunile pe care le desfasoara.

ING Bank ofera aceasta optiune de donatii separat de donatia de 3 milioane de euro pe care a facut-o grupul catre UNICEF pentru a ajuta refugiatii din Ucraina care intra in Romania, si desigur ca va continua sa ofere ajutor pentru ei.

ING Bank a renuntat inclusiv la taxele si comisioane aferente tranzactiilor care au legatura cu Ucraina, sau in cazul serviciilor care sunt oferite pentru persoanele din Ucraina care ajung in Romania in aceasta perioada.

ING Bank are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la aceste masuri urgente de ajutor pentru toti locuitorii din Ucraina care ajung in tara noastra, asa ca e bine sa va uitati acolo daca vreti sa aflati mai multe informatii despre ceea ce se intampla.

ING Bank Decizia URGENTA Anuntata Oficial Face Clientii Romani donatii