WhatsApp: TRUCUL Secret pe care NU L-ai Stiut Pana Acum

WhatsApp TRUCUL Secret NU Stiut Pana Acum

WhatsApp ramane cea mai mare platforma si in prima parte a anului 2022, iar asta pentru ca vorbim despre o aplicatie folosita de peste 2 miliarde de persoane din intreaga lume care au telefoane iPhone si Android. Aplicatia WhatsApp este complicata, are foarte multe functii interesante, iar multumita unora dintre ele putem sa ne folosim de anumite trucuri despre care nu chiar atat de multa lume stie in momentul de fata.

WhatsApp le permite miliardelor de utilizatori din intreaga lume sa isi trimita stickere, iar foarte multi dintre ei nu stiu ca separat de stickerele pe care le au la dispozitie in platforma, pot sa-si faca singuri si altele pe care sa le foloseasca. Vorbim despre un truc disponibil pentru cei care pot sa foloseasca WhatsApp Web, versiunea pentru browsere a platformei WhatsApp, el neputand fi utilizat in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android.

WhatsApp: TRUCUL Secret pe care NU L-ai Stiut Pana Acum

WhatsApp ofera in cadurl platformei WhatsApp Web posibilitatea de a trimite stickere si prin selectarea lor din PC-urile noastre, in cazul in care le-am salvat in prealabil pentru a le tirmite cuiva, dar asta inseamna si ca putem face singuri stickere. Optiunea de trimitere a unui sticker prin WhatsApp Web catre utilizatorii WhatsApp ne ofera posibilitatea de a accesa poze din PC-urile noastre pe care sa le transformam in stickere pe care sa le trimitem.

WhatsApp ne permite sa tranformam in stickere orice fel de poze in format .tiff, .pip, .jfif, .bmp, .gif, si nu doar atat, astfel ca putem sa cream stickere interesante pe care sa le trimitem rapid catre oricine, dar si pe care sa le salvam.

Dupa selectarea imaginii pe care dorim sa o transformam intr-un sticker, WhatsApp va afisa o noua interfata in care putem edita acea imagine pentru a o transforma intr-una care e mai usor de trimis ca si sticker catre oricine.

WhatsApp ofera aceasta functionalitate de foarte multa vreme pentru utilizatorii din intreaga lume, dar din pacate ea este oferita exclusiv pentru cei care folosesc WhatsApp Web, nu si pentru cei care folosesc aplicatiile pentru iPhone si Android.