Orange: Vestea Grozava, ce da GRATUIT Exclusiv Astazi pentru Clienti

Orange Vestea Grozava GRATUIT Exclusiv Astazi Clienti

Orange are noi vesti grozave pentru clientii sai din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca a decis sa ofere gratuit exclusiv astazi ceva de care poate profita chiar orice client interesat. Vorbim despre faptul ca Orange a decis sa le spuna clientilor din toata Romania cum pot sa vada gratuit cursa de Formula 1 de la Bahrain prin intermediul Orange TV GO si a canalului LookSport+, in aceasta pagina, la care au acces gratuit exclusiv in aceasta dupa-amiaza.

Orange spune ca de la ora 17:00 va putea fi urmarita prima cursa a noului sezon de Formula 1, astfel ca atunci ii veti putea vedea gratuit concurand pe unii dintre cei mai buni piloti din intreaga lume. Cei de la Orange nu sunt la prima situatie in care le ofera clientilor posibilitatea de a vedea diverse evenimente sportive, astfel ca vorbim doar despre o continuare a politicii pe care operatorul de telecomunicatii o tot are de cativa ani de zile in Romania.

Orange: Vestea Grozava, ce da GRATUIT Exclusiv Astazi pentru Clienti

Orange ofera acces la LookSport+ doar in cazul acestei curse de Formula 1 in cursul acestei zile, deci e bine sa stiti acest lucru daca vreti sa vedeti ceea ce este transmis in momentul de fata. Accesul la acest canal este facut prin intermediul unui cont pe care trebuie sa il aveti pentru Orange TV Go, astfel ca e important sa il faceti inainte sa incercati sa urmariti aceasta cursa noua de Formula 1 pentru ca altfel nu veti putea vedea absolut nimic, din pacate.

Orange le permite oricaror clienti sa isi faca un cont pentru platforma Orange TV Go, astfel ca un e nevoie decat sa va faceti un cont pentru a putea vedea orice doriti in cadrul platformei de streaming a grupului de telecomunicatii.

Tot procesul este foarte usor de realiazt, si foarte scurt, astfel ca in doar cateva minute puteti sa aveti contul gata facut pentru a vedea orice aveti nevoie in aceasta dupa-amiaza si puteti urmari intreaga cursa de la Bahrain.

Orange mai ofera si acces la diverse meciuri, sau alte tipuri de competitii sportive, insa tot segmentat in functie de ceea ce este transmis in mod obisnuit de catre cei de la LookSport+.