Raiffeisen Bank: Masurile de URGENTA si Impactul Important in Romania

Raiffeisen Bank Masurile URGENTA Impactul Important Romania

Raiffeisen Bank a anuntat in luna martie cateva masuri de urgenta care se aplica pentru clientii din toata Romania, si care se dovedesc a fis extrem de importante in momentul de fata in tara noastra. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa implementeze in aplicatia Smart Mobile posibilitatea de a dona bani catre United Way Romania pentru a ajuta refugiatii din Ucraina in aceasta perioada dificila prin care trece toata lumea, iar oamenii au raspuns la chemare.

Raiffeisen Bank spune ca 150.000 de LEI, sau 30.000 de euro, au fost donati de catre clientii sai prin intermediul aplicatiei Smart Mobile, suma fiind una care va fi cu siguranta de ajutor pentru foarte multa lume. Pana acum peste 500 de persoane din Ucraina au fost ajutate de catre organizatia catre care au fost virati acesti bani, insa desigur ca numarul celor care vor primi ajutor va creste in perioada urmatoare, iar asta pentru ca sunt resurse suficiente acum.

Raiffeisen Bank: Masurile de URGENTA si Impactul Important in Romania

Raiffeisen Bank este doar una dintre bancile care a decis sa implementeze in cadrul propriei aplicatii bancare a unei optiuni de donatii pentru oamenii care vor sa sustina persoanele din Ucraina care ajung in tara si au nevoie de ajutor. Desigur ca Raiffeisen Bank a ales sa doneze si in nume propriu bani pentru acelasi scop, dar suma in sine a fost mult mai mare decat ceea ce s-a adunat de la oamenii care au ales sa foloseasca acea optiune pentru strangerile de bani.

Raiffeisen Bank va continua sa sustina refugiatii din Ucraina cu masuri de acest gen, dar poate ca si cu donatii, insa important este ca oamenii au parte de ajutorul de care au nevoie in aceasta perioada foarte importanta.

Cei de la Raiffeisen Bank au decis deasemenea sa le ofere oamenilor posibilitatea de a isi face conturi fara sa plateasca comisioane, ceea ce se intampla inclusiv la alte banci din tara noastra in momentul de fata.

Raiffeisen Bank are mai multe detalii despre tot ceea ce face pentru refugiatii din Ucraina direct pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a afla toate informatiile despre care ar trebui sa stiti chiar acum.