DIGI Mobil: Masura foarte IMPORTANTA pentru MILIOANELE de Clienti Romani

DIGI Mobil Masura IMPORTANTA MILIOANELE Clienti Romani

DIGI Mobil a luat si a dezvaluit in mod oficial o masura oficiala foarte importanta pentru milioanele de clienti din toata Romania, iar asta pentru ca operatorul de telefonie mobila a confirmat faptul ca inca imbunatateste reteaua. Cei de la DIGI Mobil au publicat zilele trecute o confirmare a faptului ca ina fara retelei 5G, au facut imbunatatiri pentru toate celelalte retele de telefoni emobila pe care le pot accesa clientii din toata tara prin serviciile de care ofera.

DIGI Mobil isi pastreaza strategia de a actualiza o data la cateva saptamani informatiile cu privire la imbunatatirile facute pentru retelele de telecomunicatii din Romania, dar fara prea multe detalii. Cei de la DIGI Mobil spun ca au actualizat retelele 2G, 3G, 4G, dar nu spun exact ce au facut, sau in care zone din tara au fost realizare modificari pentru retele, astfel ca din pacate nu stim acest lucru in momentul de fata, desi asta ar fi fost foarte util.

DIGI Mobil: Masura foarte IMPORTANTA pentru MILIOANELE de Clienti Romani

DIGI Mobil face de obicei extinderi minore ale acoperirii pentru retelele de telecomunicatii din tara noastra, eventual si imbunatatiri pentru statiile folosite, dar asta nu se prea vede si in vitezele de internet.

Chiar si asa, DIGI Mobil se lauda cu faptul ca are acoperire mult mai mare decat isi imaginaza mult dintre cei care-i folosesc serviciile, iar testele facute recent de catre cei de la Orange au cam confirmat acest lucru, ceea ce vine ca o surpriza foarte intresanta.

DIGI Mobil are totusi probleme pe partea de internet mobil, iar asta pentru ca vitezele sunt cele mai mici din Romania in momentul de fata, o situatie care desigur ca nu e benefica pentru foarte multi clienti.

DIGI Mobil nu a facut imbunatatiri pentru vitezele de internet mobil oferite pentru clientii din Romania, din pacate, insa e foarte posibil ca acest lucru sa se intample in viitorul nu foarte indepartat, mai ales ca reteaua 5G este in esenta blocata.

DIGI Mobil ofera pe website-ul sau toate detaliile cu privire la acoperireape care o are in Romania, dar si vitezele pe care le pot atinge clientii sai, asa ca puteti vedea acolo toate detaliile importante.