DIGI Romania: Notificarea OFICIALA, ce Face pentru MILIOANE de Romani

DIGI Romania Notificarea OFICIALA Face MILIOANE Romani

DIGI Romania este cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii, avand milioane de clienti in toata tara, dar si in alte tari din Uniunea Europeana, plus un numar substantial de angajati in Romania care au grija ca serviciile sa functioneze corect. Pentru acesti angajati cei de la DIGI Romania au platit in primele doua luni ale anului nu mai putin de 172 de milioane de LEI sub forma de contributii la bugetul statului, dintre care 97 de milioane de LEI doar in februarie.

DIGI Romania a anuntat ca in 2021 a platit 1 miliard de LEI la bugetul de stat sub forma de contributii pentru angajatii pe care ii are in toata tara, o suma cu adevarat impresionanta, dar sa nu uitam ca in acelasi an compania a avut venituri de peste 1.3 miliarde de euro. 15.000 de angajati avea DIGI Romania in toata tara la final de luna februarie, dar numarul este fluctuant, asa ca e posibil sa fie diferit acum, iar toate aceste contributii sunt folosite de catre statul roman in beneficiul milioanelor de oameni din tara.

DIGI Romania: Notificarea OFICIALA, ce Face pentru MILIOANE de Romani

DIGI Romania este unul dintre cei 4 mari furnizori de servicii de telecomunicatii in Romania, astfel ca genereaza venituri anuale substantiale multumita serviciilor pe care le ofera, dar iata ca plateste destul si la stat. Cei de la DIGI Romania au inceput abia recent sa se laude cu platile pe care le fac catre bugetul de stat al Romaniei, insa cel mai probabil vom mai afla in urmatoarele luni cu ce fel de sume contribuie pentru angajatii pe care ii au in tara noastra.

DIGI Romania plateste deasemenea si sume foarte mari pentru licentierea blocurilor de frecventa in baza carora functioneaza reteaua sa de telefonie mobila in Romania, astfel ca vorbim despre multi bani care ajung la stat.

Preturile pe care DIGI Romania le are pentru serviciile sale sunt totusi cu mult mai mici decat cele ale concurentei, in ciuda sumelor mari de bani pe care le transfera lunar la bugetul de stat, dar nu e de asteptat ca ele sa creasca in curand.

DIGI Romania isi continua in tot acest timp investitiile pe care le face pentru imbunatatirea serviciilor pe care le ofera in Romania, asa ca este de asteptat ca acest lucru sa duca la oferirea de servicii mai bune pentru clienti.