Guvernul Romaniei: Nu Exista Vreun Nor Toxic Deasupra Tarii

Guvernul Romaniei Nu Exista Vreun Nor Toxic Deasupra Tarii

Guvernul Romaniei spune astazi din nou ca nu exista nori toxici deasupra Romaniei in momentul de fata, asa cum a fost spus inclusiv in cursul zilei de ieri, dupa ce pe WhatsApp a inceput sa se raspandeasca un mesaj care anunta aparitia unor asemenea tipuri de nori peste ceru tarii noastre.

Guvernul Romaniei este obligat sa-i linisteasca pe romani in contextul in care foarte multa lume a fost speriata de ceea ce s-ar putea intampla incepand de astazi, iar totul s-a dovedit a fi doar o mare minciuna distribuita prin WhatsApp.

“Noile date puse la dispoziție în această dimineață de rezultatele măsurătorilor specialiștilor în meteorologie și mediu indică valori normale ale concentrațiilor de monoxid de carbon pentru perioada următoare.

Analiza este bazată pe informațiile furnizate de Serviciul de Monitorizare a Atmosferei Copernicus. Începând de astăzi, 23 martie 2022, circulația aerului va fi predominant dinspre nord-vest-nord spre sud-est-sud, potrivit Autorității Naționale de Meteorologie.

Datele specialiștilor contrazic speculațiile cu privire la existența unui nor toxic, deasupra României, în aceste zile.

Administrația Națională de Meteorologie și Agenția Națională pentru Protecția Mediului continuă să monitorizeze calitatea aerului și să transmită, în timp real, cetățenilor și mass-media date credibile privind rezultatele măsurătorilor.”