DIGI RCS & RDS: ce Ofera GRATUIT pentru Multi Clienti din Toata Romania

DIGI RCS & RDS Ofera GRATUIT Multi Clienti Toata Romania

DIGI RCS & RDS le ofera multor clienti din Romania un beneficiu gratuit foarte important de care foarte multi pot profita, dar despre care nu chiar atat de multi stiu, chiar daca el este extrem de util pentru foarte multe persoane. Mai exact, cei de la DIGI RCS & RDS le spun romanilor din toata tara faptul ca le ofera posibilitatea de a se bucura de spatiu gratuit in DIGI Storage cu abonamentele de internet pe care le au, si exista doua praguri importante.

DIGI RCS & RDS ofera spatiu de stocare gratuit in DIGI Storage pentru oricare dintre clientii care aleg abonamentele de internet de 500 Mbps, sau 1000 Mbps, singurele care mai sunt oferite pentru clientii rezidentiali din Romania acum. DIGI RCS & RDS explica foarte clar pe website-ul sau ca ofera gratuit 20 GB de spatiu de stocare gratuit in cadrul DIGI Storage pentru clientii cu abonamente de 500 Mbps, si 50 GB de spatiu de stocare gratuit pentru cei care au abonamente de 1000 Mbps.

DIGI RCS & RDS: ce Ofera GRATUIT pentru Multi Clienti din Toata Romania

DIGI RCS & RDS ofera de foarte multa vreme spatiu de stocare gratuit in cloud-ul sau pentru aceste doua abonamente, dar foarte multa lume nu stie despre acest beneficiu foarte important disponibil de la grupul de telecomunicatii din Romania. Multumita spatiului de stocare pe care DIGI RCS & RDS il ofera gratuit pentru clienti, acestia pot stoca in DIGI Storage o multitudine de fisiere importante pentru ei, asa ca e bine sa stiti acest lucru chiar acum.

DIGI RCS & RDS nu este singurul grup de telecomunicatii din Romania care ofera servicii de tip cloud in mod gratuit pentru clientii care platesc pentru serviciile sale de telecomunicatii, astfel ca daca aveti servicii de la vreun altul, e bine sa stiti ce primiti. Desigur ca  dupa ce veti contracta un abonament de la DIGI RCS & RDS va trebui sa activati manual accesul la spatiul gratuit de stocare din cadrul DIGI Storage, asa ca e bine sa aveti in vedere acest lucru.

DIGI RCS & RDS are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la DIGI Storage si abonamentele sale de internet fix, asa ca daca aveti nevoie de detalii suplimentare, le veti gasi acolo pe toate chiar in momentul de fata.