Orange: Informarea Clientilor, ce le Ofera Gratuit EXCLUSIV Astazi

Orange Informarea Clientilor Ofera Gratuit EXCLUSIV Astazi

Orange a decis sa-i informeze pe toti clientii sai din toata Romania in legatura cu ceea ce le ofera gratis exclusiv in cursul acestei zile, iar dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre o masura care nu trebuie ignorata. Orange a decis ca n-ar fi o idee foarte rea sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a vedea si astazi cursa de Formula 1 din Arabia Saudita, asa ca puteti face acest lucru prin Orange TV Go si aceasta pagina a platformei de streaming.

Orange a oferit inclusiv duminica trecuta acces gratuit pentru a vedea cursa de Formula 1 de la Bahrain, asa ca era oarecum de asteptat sa ne permita sa o vedem inclusiv pe cea din aceasta seara. Orange spune ca incepand cu ora 19:45 vom putea vedea cursa care este transmisa prin intermediul LookSport+, canal de televiziune pentru care ofera acces gratuit in cazul unei varietati de competitii, insa numai pentru clientii sai din toata Romania.

Orange: Informarea Clientilor, ce le Ofera Gratuit EXCLUSIV Astazi

Orange le ofera clientilor acces gratuit la acest canal de televiziune numai daca ei au un cont facut deja in platforma Orange TV Go in prealabil, deci fara el nu veti putea vedea absolut nimic din ceea ce este transmis. Pentru a putea face un cont in cadrul platformei Orange e nevoie sa fiti clienti al unuia dintre serviciile pe care compania le are disponibile in momentul de fata pentru toti dintre noi, deci e bine sa fiti foarte atenti la conditia pentru a face acel cont.

Orange ofera acces gratuit pentru clienti la acest canal de televiziune doar in cursul acestei seri, incepand cu ora 19:45, deci nu va ganditi ca veti avea acces disponibil toata ziua la el. Este foarte important aceasta distinctie pe care cei de la Orange o fac pentru noi, iar asta pentru ca daca veti dori sa vedeti totul mai devreme, asta nu se va intampla decat daca alegeti sa platiti pentru a vedea tot ceea ce este transmis in momentul de fata pentru noi.

Orange anunta din timp orice fel de acces gratuit care este oferit pentru clientii din Romania cand vine vorba despre gratuitatile de acest gen, asa ca veti sti din timp in legatura si cu altele.