Planeta Marte: Anuntul Lui Elon Musk care a ULUIT Intreaga Omenire

Planeta Marte Anuntul Elon Musk ULUIT Intreaga Omenire

Planeta Marte este in atentia intregii omeniri in ultimul an de zile dupa ce foarte multe misiuni au vizat-o, inclusiv unele ale companiilor lui Elon Musk, iar acesta face acum un anunt cu adevarat surprinzator. Mai exact, Elon Musk a raspuns unei intrebari cu privire la momentul in care omenirea ar urma sa ajunga pe planeta Marte, iar anul oferit de catre celebrul fondator al Tesla si SpaceX a lasat destul de multa lume cu gura cascata, iar asta pentru ca e mult mai devreme decat si-ar imagina multi.

Planeta Marte ar putea fi vizitata de catre oameni in 2029, mult mai devreme decat a estimat NASA, agentia spatiala americana spunand ca primele zboruri cu astronauti catre corpul cosmic ar putea avea loc dupa 2030. Cand dupa 2030 nu se stie, iar asta pentru ca NASA si-a devansat termenele pentru a trimite astronauti pe luna, iar asta ar putea devansa si planul de a crea o baza lunar acolo, ori un hub spatial de pe care sa plece spre planeta Marte oamenii in viitor.

Planeta Marte: Anuntul Lui Elon Musk care a ULUIT Intreaga Omenire

Planeta Marte ar urma sa fie vizitata de catre nava Starship a SpaceX, companie fondata de catre Elon Musk, undeva intre 2024 si 2026, dar asta numai daca nu mai apar si alte obstacole care sa amane planurile create de catre companie. Daca totul decurge conform planului pentru Elon Musk, atunci sunt sanse foarte mari ca tot ceea ce ne spune el mai jos sa se adevereasca, mai ales ca planeta Marte este unul dintre obiectivele mai vechi ale fondatorului Tesla si SpaceX.

Planeta Marte este in vizorul lui Elon Musk inca de prin perioada in care a fondat SpaceX, astfel ca obiectivul de a trimite oameni acolo trebuie cumva dus la indeplinire de catre companie. Probabil ca se vor face toate eforturile pentru ca Elon Musk sa isi vada obiectivul indeplinit, iar planeta Marte sa fie vizitata de catre oameni, iar anul 2029 este unul important, pentru ca se marcheaza 60 de ani de la prima aselenizare, deci ar fi un moment perfect pentru a trimite astronautii acolo.

Planeta Marte este intre timp monitorizata de catre mai multi roboti care se plimba pe suprafata sa, dar si de catre mai multe sonde spatiale care se plimba in orbita sa de foarte multa vreme.