Huawei P60 PRO: Cum ar ARATA Noul Model de Telefon (VIDEO)

Huawei P60 Pro este unul dintre cele mai importante modele de telefoane pe care compania Huawei se pregateste sa il lanseze pentru clientii din intreaga lume, iar daca va intrebati cum va arata el, ei bine puteti vedea mai sus ceea ce ar putea fi anuntat oficial. Huawei P60 Pro are in clipul video de mai sus prezentat un concept care ne dezvaluie cum ar putea arata design-ul noului model de telefon pe care foarte multa lume il asteapta de ceva vreme.

Huawei P60 Pro este un telefon pe care cei de la Huawei ar fi trebuit, in mod normal, sa il prezinte in primavara acestui an, iar asta pentru ca de obicei in aceasta perioada sunt lansate modelele din categoria P, dar e greu de crezut ca se va intampla asta. Modelele seriei P de anul trecut au fost lansata in vara, si intr-un numar limitat, asa ca in cazul Huawei P60 Pro e foarte posibil sa avem de asteptat pana in iarna pentru a-l vedea pe piata.

Huawei P60 PRO: Cum ar ARATA Noul Model de Telefon (VIDEO)

Huawei P60 Pro ar putea veni cu o noua camera, desigur superioara celei care a fost implementata in cadrul celorlalte modele telefoane pe care chinezii le-au lansat pana in momentul de fata, iar asta pentru ca vrea sa isi pastreze suprematia in acest segment. E de asteptat ca Huawei P60 Pro sa aiba camerele incorporate tot in doua module, precum in cazul modelelor anterioare oferite pentru clienti, dar desigur ca nimic nu este 100% sigur acum.

Huawei P60 Pro va veni cel mai probabil si cu un nou chip, desi nu se stie clar cine anume ar urma sa il produca, si da, e de asteptat ca acesta sa fie deasemenea oferit fara conectivitate 5G, totul din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA. Nu este exclus ca si alte limitari sa existe pentru Huawei P60 Pro, sicelelalte modele din serie, insa mai multe despre asta vom afla abia cand telefonul va deveni oficial, indiferent cat va dura pana cand se va intampla acest lucru.

Huawei P60 Pro va fi precedat cel mai probabil precedat de seria MATE 50, aceasta putandu-si face aparitia undeva in vara acestui an, dar deocamdata nimic nu este 100% sigur, asa ca trebuie doar sa asteptam vesti oficiale de la compania chinzeasca.