ING Bank: URGENT Avertisment de care sunt Informati Clientii din Romania

ING Bank URGENT Avertisment Informati Clientii Romania

ING Bank este una dintre cele mai importante banci din Romania, cu un numar mare de clienti care-I folosesc serviciile, iar o avertizare urgenta pentru ei trebuie sa fie in atentia tuturor pentru ca vorbim despre o problema extrem de serioasa. Stiti deja ca in Romania se desfasoara o serie de atacuri de tip phishing in aceasta perioada, ele avnad menirea de a le fura banii clientilor ING Bank, si nu numai, totul fiind gandit acum intr-un mod nou.

ING Bank le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de o varietate de servicii de internet si mobile banking, iar acest nou atac de tip phishing fix de asta profita pentru a ii pacali pe oameni si a le fura banii din conturi. Dupa cum puteti vedea in email-ul de mai jos, clientilor ING Bank li se transmite faptul ca banca ar fi decis sa faca donatii automat din conturile clientilor din Romania, ele fiind “aproape” automate, dar clientii pot opri totul.

ING Bank: URGENT Avertisment de care sunt Informati Clientii din Romania

ING Bank URGENT Avertisment Informati Clientii Romania donatii

ING Bank nu actioneaza intr-un asemenea mod, pentru ca nu este legal sa faca donatii automate din conturile clientilor, astfel ca de la bun inceput vorbim despre o minciuna, insa este una care genereaza o stare de urgenta, de panica, in randul clientilor. Mesajul nu le spune clientilor cati bani ar urma sa doneze ING Bank din conturile lor, ceea ce intareste frica faptului ca banii oamenilor ar putea fi luati in mod automat de catre banca, fara ca ei sa fi decis asta.

ING Bank nu actioneaza intr-un asemenea mod, si nu va actiona vreodata asa, insa acest atac de tip phishing le spune clientilor din Romania ca pot opri totul daca acceseaza un presupus website al bancii, website care desigur ca este fals, si este controlat de hackeri. In acel website li se cere oamenilor sa-si introduca datele de logare in sistemele de internet banking ale ING Bank, insa in acel moment datele ajung direct la hackeri, care le pot folosi pentur a ne fura banii.

ING Bank i-a avertizat pe clienti in repetate randuri despre atacurile de acest gen, si le-a spus ca in unele cazuri nu pot fi recuperati banii pe care ei ii pierd in asemenea moduri, deci este foarte important sa fim vigilenti si sa nu ne lasam pacaliti.