Netflix: Informarea OFICIALA cu Filmele si Serialele Lansate in Aprilie (VIDEO)

Netflix Informarea OFICIALA Filmele Serialele Lansate Aprilie (VIDEO)

Netflix continua seria anunturilor cu privire la filmele si serialele care vor fi lansate in cursul lunii aprilie pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre destule titluri foarte interesante. HBO Max a fost lansat deja in Romania, iar Disney+ vine in luna aprilie, astfel ca Netflix continua sa ne ofere multe filme si seriale noi de care sa ne bucuram, mai ales ca acele platforme vor avea disponibile destule noutati extrem de interesante de cand vor fi disponibile.

Netflix ne arata mai jos faptul ca in luna aprilie vom avea disponibila ultima parte a serialului Ozark, acesta fiind incheiat cu aceasta lansare, dar si un nou sezon al Bridgerton este deasemenea disponibil chiar acum. Anatomy of a Scandal va fi deasemenea lansat pe 15 aprilie, impreuna cu sezonul 5 al Elite, Heartstopper, The In Between, Along for the Ride, Hold Tight, Dancing on Glass, Training Day, RocknRolla, sezonul 6 al Outlander, sau Hard Cell.

Netflix: Informarea OFICIALA cu Filmele si Serialele Lansate in Aprilie (VIDEO)

Netflix pregateste deasemenea lansarile sezonului 2 al Russian Doll, sezonul 7 al Grance and Frankie, Going in Style, sezonul 2 al Get Organised with the Home Edit, The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes, ori Jimmy Saville: A British Horron Story. Youth v Gov, sezonul 2 al Green Eggs and Ham, Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles, Around The World in 80 Days, Choose or Die, sau Bubble, sunt deasemenea confirmate de Netflix pentru toti Romanii.

Netflix aduce multe titluri noi pentru abonatii din Romania, dar si cateva filme mai vechi, astfel ca per total avem parte de foarte multa diversitate cand vine vorba despre filmele si serialele care ne sunt oferite. Asta inseamna ca pentru abonamentele pe care le platim avem parte si de lucruri bune, chiar daca este de asteptat ca preturile acestor abonamente sa creasca inclusiv in Romania, asa cum s-a intamplat deja inclusiv in alte cateva tari de pe glob, dupa cum prea bine stiti.

Netflix are planuri foarte mari pentru 2022, si foarte multe titluri extrem de interesante pregatite pentru noi, dar trebuie sa avem rabdare pentru ca toate sa ne fie oferite in mod oficial.