BANCA Transilvania: Notificarea de URGENTA pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania Notificarea URGENTA Clientii Romania

BANCA Transilvania le transmite din nou clientilor din toata Romania o avertizare urgenta pe care ei nu ar trebui sa o ignore in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre o masura pe care oricine ar trebui sa o aplice in viata de zi, cu zi. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le transmit romanilor faptul ca trebuie sa fie extrem de vigilenti atunci cand fac achizitii online in mod obisnuit, iar asta inseamna sa se uite cu atentie la adresa web a magazinului online.

BANCA Transilvania le spune oamenilor sa se uite cu atentie la adresa web a magazinului de la care vor sa-si faca cumparaturile pentru a vedea ca aceasta continue indicatorul HTTPS, dar si ca in dreptul sau apare iconita unui lacat. Aceste doua elemente ar trebi sa ne asigure de faptul ca acel magazin online foloseste o conexiune securizata, iar BANCA Transilvania ne recomanda sa ne uitam cu atentie la acest lucru pentru a fi siguri ca datele noastre sunt in siguranta.

BANCA Transilvania: Notificarea de URGENTA pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania spune deasemenea sa cautam pe internet eventuale recenzii pentru acel magazin online pentru a ne convinge daca el este, sau nu, de incredere, inainte de a cumpara orice fel de produs pe care il vinde. Acesti pasi pe care BANCA Transilvania ni-I prezinta au menirea de a ne asigura de faptul ca atunci cand facem o achizitie online, o facem in deplina siguranta, de la un magazin online care este de incredere, si nu isi inseala clientii.

BANCA Transilvania explica si pe website-ul sau de ce ar trebui sa ne uitam cu foarte mare atentie la elementele de acest gen, iar asta pentru ca vorbim despre masuri de siguranta pe care oricare dintre clientii din Romania ar trebui sa le ia cand cumpara produse online. Aceste recomandari pe care BANCA Transilvania le face nu vin pentru prima oara pentru romani, iar asta pentru ca si in trecut am vazut altele similare, deci e bine sa le avem tot timpul in vedere.

BANCA Transilvania explica inclusiv pe website-ul sau cum putem sa ne protejam impotriva problemelor de acest gen, asa ca nu trebuie decat sa ne uitam cu foarte mare atentie la toate recomandarile care sunt publicate pentru noi.