BCR Romania: Informare pentru Clienti, Masura IMPUSA pentru Toata Lumea

BCR Romania Informare Clienti Masura IMPUSA Toata Lumea

BCR Romania inca le impune clientilor din toata Romania o masura extrem de serioasa despre care oricare dintre ei ar trebui sa stie acum pentru ca trebuie sa o respecte in mod obligatoriu chiar daca sunt, sau nu sunt, de acord cu ea. BCR Romania a impus inca de acum peste 1 an de zile obligatia pentru clientii din toata tara de a isi face o programare pentru a merge in oricare dintre locatiile din tara, iar asta nu s-a schimbat pana acum.

BCR Romania are o pagina speciala in cadrul website-ului sau in momentul de fata pentru a le permite clientilor din toata Romania sa isi faca o programare foarte rapid in cadrul website-ului sai, astfel ca totul poate fi facut de la distanta. Mai mult decat atat, BCR Romania are si un serviciu telefonic disponibil special pentru cei care nu stiu cum, sau nu pot, sa isi faca o programare prin intermediul website-ului, asa ca o pot face fizic.

BCR Romania: Informare pentru Clienti, Masura IMPUSA pentru Toata Lumea

BCR Romania Informare Clienti Masura IMPUSA Toata Lumea rezervare

BCR Romania a gandit un proces care este extrem de simplu, chiar daca nu pe placul tuturor, dar chiar si asa, oamenii se pot bucura de posibilitatea de a isi face foarte rapid o programare pentru a merge in oricare dintre agentii oricand au nevoie. Programarea trebuie respectata pentru a putea beneficia si de ajutor in momentul in care ajungeti in agentie, asa ca e bine sa fiti la timp, altfel e posibil ca altcineva sa fie preluat in locul vostru.

BCR Romania are grija, in baza programarilor clientilor, sa aloce timp pentru reprezentantii sai, dar e bine sa nu mergeti intr-o agentie daca nu aveti o programare prealabila, pentru ca nu este exclus sa va fie refuzat accesul de catre banca. BCR Romania pune foarte mare accent pe aceste tipuri de programari, dar este singura banca din Romania care are aceasta obligatie pentru clientii sai din toata tara, celelalte oferind-o doar ca optiune.

BCR Romania nu a dat de inteles ca ar vrea sa renunte prea curand la aceasta obligatie pentru toti clientii sai din Romania, asa ca e bine sa va asteptati sa fiti obligati sa faceti programari si in viitor pentru a putea merge in oricare dintre agentiile din toata tara.