WhatsApp: Doua Noi Schimbari IMPORTANTE in iPhone si Android

WhatsApp Doua Noi Schimbari IMPORTANTE iPhone Android

WhatsApp face noi schimbari in aplicatia pentru iPhone si Android, compania americana incercand in mod constant sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume motive sa nu ii ignore aplicatia in favoarea altora de mesagerie prin telefoane mobile. WhatsApp este in pline schimbari de ceva vreme, foarte multe noutati fiind implementate in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android a celor de la WhatsApp, iar asta pentru ca e nevoie de noutati in aceasta perioada.

WhatsApp a implementat in primul rand o noua optiune pentru selectarea numerelor de telefon pe care alte persoane le publica in conversatiile din cadrul grupurilor, sau in cadrul conversatiilor private, iar mai jos puteti vedea ce aduce ea. Vorbim despre o noua optiune care ne permite nu doar sa apelam diverse persoane prin intermediul WhatsApp, ci deasemenea sa initiem o conversatie direct din cadrul interfetei in care vedem numarul de telefon.

WhatsApp Doua Noi Schimbari IMPORTANTE iPhone Android apelare conversatii

WhatsApp: Doua Noi Schimbari IMPORTANTE in iPhone si Android

WhatsApp a decis deasemenea sa faca o alta modificare pentru aplicatia dedicata calculatoarelor cu sistem de operare WIndows, astfel ca utilizatorii vor putea trimite, sau primi, poze si clipuri video care dispar dupa ce sunt vizionate o singura data. Aceasta functionalitate a fost implementata de ceva vreme in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, astfel ca ajunge abia acum in cadrul celei pentru calculatoare, deci asteptarea merita pentru unii clienti.

WhatsApp Doua Noi Schimbari IMPORTANTE iPhone Android disparitie poze

WhatsApp lucreaza deasemenea si la alte schimbari importante care vizeaza atat telefoanele, cat si calculatoarele, sau versiunea web, a platformei, asa ca ne asteapta si mai multe noutati foarte interesante in perioada urmatoare. Unele dintre aceste schimbari sunt in dezvoltare inca de acum cateva luni de zile, in timp ce altele sunt testate de o perioada mai scurta de timp, asa ca e nevoie de timp pentru ca modificarile acestea sa fie oferite.

WhatsApp a anuntat chiar recent lansarea unor functii noi pentru mesajele vocale pe care le putem trimite, sau primi, in cadrul platformei de mesagerie, aceasta fiind una dintre schimbarile foarte utile de care oricine poate beneficia chiar acum in cadrul aplicatiei.