Raiffeisen Bank: ATENTIONAREA de URGENTA pentru Toti Clientii din Romania

Raiffeisen Bank ATENTIONAREA URGENTA Toti Clientii Romania

Raiffeisen Bank a publicat o atentionare de urgenta care ii vizeaza pe toti clientii din Romania care ii folosesc serviciile bancare in momentul de fata, si trebuie in mod obligatoriu sa stie toata lumea mesajul publicat de catre banca. Vorbim despre o noua runda de lucrari de mentenanta pe care Raiffeisen Bank urmeaza sa le faca pentru infrastructura in baza carora functioneaza serviciile sale de internet si mobile banking, insa nu doar ele.

Raiffeisen Bank le transmite clientilor din toata Romania faptul ca in aceasta noapte, incepand cu ora 23:00, si pana in dimineata zilei de 3 aprilie, la ora 08:00, deci vorbim despre o perioada lunga de indisponibilitate completa intre aceste ore. Conform informatiilor publicate de catre Raiffeisen Bank, in acest interval orar, clientii din Romania nu isi vor putea folosi cardurile bancare pentru a face plati la comercianti, fie ca este vorba despre plati la POS, sau plati online.

Raiffeisen Bank: ATENTIONAREA de URGENTA pentru Toti Clientii din Romania

Raiffeisen Bank nu spune acest lucru, dar este recomandat sa aveti bani lichizi in aceasta noapte daca iesiti in oras sa mancati, sau sa va distrati, iar asta pentru ca nu veti putea plati absolut nimic folosind cardurile emise de catre banca. Depunerile, sau retragerile, de bani de la bancomatele Raiffeisen Bank, fie ca e vorba despre cele standard, sau MFM, ori cele ce implica bancomatele altor banci, nu vor fi posibile in cursul acestei nopti.

Raiffeisen Bank spune ca in aceasta perioada vor putea fi folosite totusi cardurile de credit, ceea ce este destul de interesant din moment ce restul cardurilor vor fi indisponibile pentru clientii din toata Romania in cursu acestei nopti. Cei de la Raiffeisen Bank i-au anuntat din timp pe clientii din toata Romania in legatura cu aceasta operatiune de lucrari de mentenanta pentru ca toti oamenii sa stie la ce sa se astepte astazi, si asta e foarte important.

Raiffeisen Bank a explicat foarte clar prin intermediul paginii sale de pe reteaua de socializare Facebook ceea ce se intampla, asa ca oricine poate sti foarte clar la ce sa se astepte in cursul urmatoarelor ore din punct de vedere al problemelor.