WhatsApp: ATENTIE la o Schimbare Majora in iPhone si Android

WhatsApp ATENTIE Schimbare Majora iPhone Android

WhatsApp incepe sa ii atentioneze pe unii dintre utilizatorii cu telefoane iPhone si Android din intreaga lume in legatura cu o modificare foarte importanta pe care o impune in aceasta perioada pentru ei, si e una care va fi impusa la nivel global. Mai exact, WhatsApp a implementat acum cateva saptamani o limitare in versiunea beta a aplicatiei pentru Android in baza careia retrimiterea de mesaje prin grupuri era limitata la doar in singur grup.

WhatsApp pare sa fie de parere ca acest test se desfasoara cu foarte mare succes, astfel ca a decis acum sa extinda aceasta limitare inclusiv la versiunea beta a aplicatiei pentru telefoanele iPhone, ceva ce era de asteptat. Puteti vedea mai jos atentionarea pe care WhatsApp o afiseaza printr-o notificare afisata in telefoanele utilizatorilor cand vor sa retrimita un mesaj.

WhatsApp: ATENTIE la o Schimbare Majora in iPhone si Android

WhatsApp ATENTIE Schimbare Majora iPhone Android retrimitere grupurile

WhatsApp afiseaza aceasta notificare doar atunci cand am retrimis intr-un grup un mesaj primit de la cineva, si incercam sa retrimitem acel mesaj catre un alt grup, limitarea fiind impusa din motive foarte serioase de catre companie. Desigur ca putem copia si publica acel mesaj in oricate grupuri dorim, dar nu putem sa il retrimitem din cauza acestei limitari pe care o impune WhatsApp, iar totul este impus in iPhone si Android din cauza problemelor cu dezinformarea.

WhatsApp a hotarat ca solutia cea mai buna pentru a limita raspandirea de informatii false in cadrul platformei sale ar trebui sa aiba la baza limitarea retrimiterii de mesaje atat catre alti oameni, cat si catre grupurile de informatii. Aceasta masura pare sa fi avut efect incepand din 2020, cand a fost impusa pentru oamenii obisnuiti, iar acum este extinsa la grupuri, WhatsApp incercand sa mai elimine din informatiile false care ajung la toata lumea.

WhatsApp testeaza aceasta functionalitate acum cu versiunile beta ale aplicatiilor pentru iPhone si Android, insa ea va fi implementat cu siguranta si in versiunile publice ale aplicatiilor in momentul in care totul va fi 100% pregatit pentru asta.