WhatsApp: Modificarea SECRETA Impusa pentru Android si iPhone

WhatsApp Modificarea SECRETA Impusa Android iPhone

WhatsApp ia o hotarare care surprinde foarte multa lume in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre ceva care vine “din senin”, fara ca vreo dezvaluire privind acest secret major sa fie facuta pana in momentul de fata de catre cineva. Stiti deja ca de ceva vreme WhatsApp lucreaza la o foarte importanta modificare in baza careia ne va oferi posibilitatea de a crea comunitati compuse din combinarea mai multor grupuri de conversatii din platforma.

WhatsApp lucreaza de luni bune la aceste comunitati care vor schimba multe in legatura cu felul in care folosim aplicatia de mesagerie, iar acum vedem ca aceasta importanta schimbare secreta va veni si cu una pentru interfata principala a aplicatiei. Se pare ca WhatsApp a luat decizia de a inlocui in bara principala de sectiuni butounl care permite deschiderea camerei cu unul care ne ofera optiunea de a accesa sectiunea de comunitati.

WhatsApp: Modificarea SECRETA Impusa pentru Android si iPhone

WhatsApp Modificarea SECRETA Impusa Android iPhone comunitati

WhatsApp regandeste complet modul in care folosim grupurile de conversatii in cadrul aplicatiei de mesagerie, iar asta pentru ca va oferi in sfarsit optiunea de a aduce sub o singura interfata mai multe grupuri similare, sau nu, sau detinute de catre acelasi administrator. Pana acum cei de la WhatsApp par sa fi ajuns destul de departe in ceea ce priveste procesul de dezvoltare al acestei noi functii, astfel ca imaginea de mai jos ne arata doar cum continua procesul.

WhatsApp a implementat sistemul de comunitati atat in versiunea beta a aplicatiei pentru iPhone, cat si in cea pentru Android, deci procesul de dezvoltare pare sa decurga conform planului stabilit de catre companie, cel putin in baza a ceea ce vedem acum. Desigur ca mai este nevoie de o perioada de testare pentru ca WhatsApp sa se convinga de faptul ca aceasta schimbare majora este suficient de bine implementata pentru a nu exista probleme de utilizare.

WhatsApp nu lucreaza in secret doar la aceasta schimbare majora pentru oamenii din intreaga lume, ci si la multe altele foarte importante, astfel ca ramane doar sa asteptam, si sa vedem, ce anume va mai fi disponibil pentru noi toti in viitor.