GTA 6: Vestile care au UIMIT Fanii, Care ar fi Povestea Jocului

GTA 6 Vestile UIMIT Fanii Povestea Jocului

GTA 6 a fost confirmat in mod oficial de catre Rockstar Games, iar acest lucru a dat nastere unui val de intrebari cu privire la noutatile majore pe care jocul le va aduce pentru toata lumea, astfel ca astazi vorbim despre unele dintre posibilele schimbari foarte importante.

GTA 6 ar putea avea o poveste centrata in jurul a doua personaje, nu 3 precum in GTA 5, iar ele ar putea fi inrudite, posibil frate si sora, sau frati, acestea fiind detaliile furnizate de catre un cunoscut leaker care a dezvaluit in trecut surprizele Rockstar Games inainte de lansare.

GTA 6 nu a avut dezvaluit absolut nimic pana in momentul de fata in legatura cu noutatile pe care le va aduce, Rockstar Games incercand sa tina aceste informatii cat mai departe de ochii fanilor din intreaga lume care asteapta cu nerabdare lansarea titlului atat de important.

GTA 6 este in lucru de mai bine de doi ani de zile, dar cu toate acestea, au aparut foarte putine informatii importante cu privire la schimbarile majore pe care ni le va aduce, chiar daca interesul este extrem de mare pentru noul titlu al celor de la Rockstar Games.

GTA 6 ar putea fi lansat anul viitor, daca este sa dam crezare celor mai noi informatii cu privire la aparitia noului titlu, insa avand in vedere complexitatea din spatele dezvoltarii unui asemenea joc, e greu de spus cate dintre informatiile actuale se vor dovedi a fi adevarate.