BANCA Transilvania: Informarea de ULTIM MOMENT, ce da GRATUIT pentru Clienti

BANCA Transilvania Informarea ULTIM MOMENT GRATUIT Clienti

BANCA Transilvania le transmite clientilor din toata Romania o informare de ultim moment prin care le spune ce anume ofera gratuit chiar de acum pentru toti dintre ei, si vorbim despre vesti extrem de bune. BANCA Transilvania reia campania prin care se foloseste de BT Pay pentru a le oferi gratuit clientilor din Romania surprize speciale de care ei pot profita, insa cu anumite conditii pentru a se putea inscrie in cadrul acestor campanii speciale care sunt desfasurate.

BANCA Transilvania ii anunta pe clientii din toata Romania ca daca aleg sa faca miscare, au sansa de a primi gratuit vouchere de cumparaturi, dar si un wearable Fitbit pentru fitness. Vorbim despre o functie speciala disponibila in cadrul aplicatiei BT Pay a celor de la BANCA Transilvania, ceva probabil unic pentru aplicatiile de mobile banking din Romania, prin intermediul ei putand fi monitorizate sesiunile noastre de exercitii fizice, ceva extrem de interesant.

BANCA Transilvania: Informarea de ULTIM MOMENT, ce da GRATUIT pentru Clienti

BANCA Transilvania le spune clientilor din Romania ca daca in perioada 7 – 11 aprilie fac 30.000 de pasi inregistrati intr-o aplicatie de fitness, in Fitbit, iOS, sau Android, au sansa de a castiga premiile pe care le ofera. Vorbim despre 4 vouchere in valoare de 500 de LEI care permit achizitia de produse de la Decathlon, insa si despre un smartwatch Versa, dar pentru a avea sansa de a primi oricare dintre premii, trebuie sa faceti cei 30.000 de pasi in aceste zile de promotie.

BANCA Transilvania le ofera deja clientilor din Romania posibilitatea de a beneficia de surprize similare la partenerii sai daca aleg sa foloseasca BT Pay pentru a-si monitoriza exercitiile fizice, dar acum merge mai departe. Provocarea pe care BANCA Transilvania o lanseaza este dedicata exclusiv clientilor sai din toata Romania, astfel ca daca nu folositi serviciile sale, si nu aveti aplicatia BT Pay activa in momentul de fata, nu va veti putea inscrie in cadrul acestei promotii.

BANCA Transilvania surprinde multa lume cu aceasta informare, si este bine sa stiti despre ceea ce se intampla pentru ca vorbim despre un numar limitat de zile in care puteti profita de masura aplicata de catre banca.