DIGI Mobil: Important Anunt OFICIAL al Autoritatilor din Romania

DIGI Mobil Important Anunt OFICIAL Autoritatilor Romania

DIGI Mobil, cel mai mare operator roman de telecomunicatii din Romania, este in centrul unei notificari oficiale care a venit astazi, si care surprinde din foarte multe puncte de vedere, iar asta pentru ca ANCOM a publicat noi date privind portarile in Romania. Pentru perioada 1 – 31 martie 2022 cei de la DIGI Mobil s-au plasat din nou pe prima pozitie in topul portarilor in Romania, insa e posibil ca numarul de clienti atrasi in retea in aecasta perioada sa fie un record.

DIGI Mobil a atras in reteaua sa nu mai putin de 66.490 numere de telefonie fixa si mobila, dintr-un total de 115.650 de numere portate, si din nou compania a reusit sa transfere in retea peste jumatate din totalul numerelor transferate intre operatori intr-o luna de zile. DIGI Mobil are oferte atat de bune incat foarte multi dintre clientii din Romania aleg sa profite de ele si sa plateasca mai putin pentru serviciile de telecomunicatii mobile acum.

DIGI Mobil: Important Anunt OFICIAL al Autoritatilor din Romania

DIGI Mobil are preturile cele mai mici pentru serviciile de telecomunicatii mobile dintre toti operatorii de telecomunicatii din Romania, dar asta chiar daca nu ofera clitate la fel de buna precum cea pe care o ofera alti operatori de telecomunicatii din tara. Avand totusi in vedere ca pretul conteaza cel mai mult pentru clienti, DIGI Mobil are succes foarte mare cu serviciile pe care le ofera, astfel ca reuseste in fiecare luna sa inregistreze multe portari.

DIGI Mobil a depasit anul trecut bariera de 4 milioane de clienti pentru serviciile de telefonie mobila, iar foarte multi dintre cei care ii sunt clienti acum au fost atrasi prin portare in reteaua sa, dar puteti vedea ca numarul este in continua crestere. DIGI Mobil si-a depasit de foarte multa vreme concurenta in acest segment, iar singurul operator care mai tine intr-o foarte mica masura pasul cu grupul DIGI este Orange, dar diferenta este foarte mare intre rezultate.

DIGI Mobil are in continuare foarte multe oferte importante pentru clientii din Romania in ceea ce priveste portarile, asa ca ramane doar sa vedem ce va mai fi anuntat in mod oficial de catre autoritati pentru luna aprilie.