DACIA Duster: Versiunea EXCLUSIVA la care Viseaza de Mult Clientii

DACIA Duster Versiunea EXCLUSIVA Viseaza Clientii

DACIA Duster este de departe unul dintre cele mai populare SUV-uri din Europa in momentul de fata, iata asta multumita pretului foarte bun pe care-l are, insa cu toate ca masina oferta multe in banii ceruti pentru ea, exista totusi un model special pe care multi clienti si l-ar dori. Vorbesc despre o versiune electrica a DACIA Duster, o masina care a fost zvonita de foarte multa vreme pentru lansare, dar care inca ramane departe de ochii clientilor companiei romanesti.

DACIA Duster va fi lansata mai mult ca sigur intr-o versiune 100% electrica in viitorul nu foarte indepartat, insa pana atunci vedem un model de generatia 1, sau actual, modificat pentru a fi 100% electric, masina fiind folosita pentru teste de catre Alpine. Cei de la Alpine pregatesc pentru 2025 lansarea unui SUV 100% electric, dar acum il testeaza pe o DACIA Duster modificata pentru a functiona doar cu propulsie electrica.

DACIA Duster: Versiunea EXCLUSIVA la care Viseaza de Mult Clientii

DACIA Duster Versiunea EXCLUSIVA Viseaza Clientii electric
FOTO: Carscoops.

DACIA Duster pe care o vedeti in imaginile de mai jos este o masina normala, care functioneaza pe combustibil, dar care a fost modificata pentru a functiona doar pe baza de energie electrica, ceva ce vom vedea oficial de la companie in viitor. Intre timp, acest model exclusiv, poate chiar unic, al DACIA Duster este testat de catre Alpine pentru a vedea cat de bine rezista tehnologiile lor in temperaturi scazute de utilizare, ceea ce este foarte important pentru un SUV.

DACIA Duster Versiunea EXCLUSIVA Viseaza Clientii electric lateral
FOTO: Carscoops.

DACIA Duster inca nu este facuta pe platforma CMF a celor de la Renault, insa noul SUV al celor de la Alpine va fi fabricata in baza ei, asa ca poate din multe puncte de vedere alegerea masinii romanesti pentru ateste teste are si o logica. Desigur ca viitorul DACIA Duster electric, indiferent cand va fi lansat, nu va arata asa, ci va avea un design cu mult diferit, insa chiar si asa, va puteti face o idee cu privire la modul in care poate fi modificat un asemenea SUV.

DACIA Duster Versiunea EXCLUSIVA Viseaza Clientii electric spate
FOTO: Carscoops.

DACIA Duster inca inregistreaza vanzari foarte bune prin Europa, iar asta e perfect normal daca ne gandim cat de populara e masina in baza pretului mic de vanzare, asa ca ramane doar sa vedem cat de mari vor fi noutatile pentru generatia a 3-a.