Formula 1: Vesti PROASTE pentru Lewis Hamilton de la Mercedes

Formula 1 Vesti PROASTE Lewis Hamilton Mercedes

Formula 1 a inceput foarte prost pentru Lewis Hamilton in acest sezon, iar ele continua sa vina in aceasta perioada chiar de la Mercedes, echipa care a facut o noua masina inainte de debutul sezonului. Din pacate pentru Lewis Hamilton, noua masina de Formula 1 a Mercedes are performante cu mult sub astentari, iar din pacate lucrurile nu par sa se indrepte spre o rezolvare prea rapida, chiar conform liderilor din cadrul echipei, ceea ce face situatia mai dificila.

Formula 1 este o competitie foarte dificila, iar Mercedes pare sa aiba anul acesta probleme mult mai mari decat in alti ani, asta pentru ca noile reguli impuse de catre FIA pentru masini, si modificarea lor, nu sunt tocmai simple. Noua masina de Formula 1 a Mercedes, denumita W13, este imbunatatita in aceasta perioada, dupa ce Lewis Hamilton si-a exprimat in repetate randuri nemultumirile vis-a-vis de performantele sale, dar acest proces este de durata.

Formula 1 va continua cu noi curse in urmatoarele saptamani, iar Mercedes spune ca pentru masina pe care Lewis Hamilton o conduce nu va exista o solutie magica in ceea ce priveste rezolvarea problemelor. Mercedes spune ca inca mai are de invatat multe despre noua sa masina de Formula 1, si ca urmeaza sa ii mai faca modificari in perioada urmatoare, dar nu se stie cata rabdare va mai avea Lewis Hamilton, avand in vedere ca are rezultate foarte proaste cu ea.

“Suntem într-o cursă de învățare și primele două weekenduri au arătat că mai avem multe de învățat. În acest moment, performanța noastră pe pistă nu satisface propriile noastre așteptări, dar toți cei de la Brackley și Brixworth sunt concentrați pe înțelegerea problemelor și pe găsirea soluțiilor potrivite.

Nu va exista o soluție magică pentru următorul weekend de cursă, dar ne străduim să aducem în mod constant câștiguri în cursele viitoare, pentru a ne muta mai aproape de primul grup. Până atunci, trebuie să maximizăm fiecare oportunitate și să profităm la maximum de pachetul pe care îl avem.”

Formula 1 va continua cu Grand Prix-ul Australian, insa Mercedes spune ca nu va rezolva problemele majore pe care le are masina pana la aceasta cursa, dar va incerca sa faca tot ceea ce poate in aceasta privinta. Lewis Hamilton lucreaza in tandem cu cei de la Mercedes pentru a imbunatati radical masina de Formula 1 in urmatoarea perioada, si poate sa inceapa sa castige din nou curse de Grand Prix, obiectivul sau de anul acesta fiind un nou titlu de campion.

Formula 1 are un sezon lung in 2022, insa cat succes va avea Lewis Hamilton depinde foarte mult de calitatea masinii pe care va avea ocazia de a o conduce in cadrul urmatoarelor curse care sunt programate.