ING Bank: Notificarea de URGENTA care Vizeaza Clientii din Romania

ING Bank Notificarea URGENTA Vizeaza Clientii Romania

ING Bank a publicat un anunt de urgenta pentru clientii din Romania, notificarea transmisa de catre banca fiind extrem de importanta pentru cei care platesc pentru serviciile oferite in momentul de fata, deci e bine sa stiti despre ea. ING Bank le transmite clientilor din toata Romania faptul ca in aceasta seara urmeaza sa faca o serie de lucrari de mentenanta pentru unele servicii pe care le ofera pentru cei care platesc pentru ele acum.

ING Bank le transmite clientilor din Romania faptul ca intre orele 23:00 ale zilei de 8 aprilie, si 02:00 a zilei de 9 aprilie, vor avea loc o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciul ING Business, cel care este dedicat clientilor persoane juridice. ING Bank a decis sa transmita acest anunt prin intermediul paginii prin care ofera informatii cu privire la starea serviciilor bancare pe care le ofera pentru clientii din toata Romania, deci acolo puteti vedea totul.

ING Bank: Notificarea de URGENTA care Vizeaza Clientii din Romania

ING Bank Notificarea URGENTA Vizeaza Clientii Romania mentenanta

ING Bank nu prea are obiceiul pentru a anunta lucrarile de mentenanta de acest gen chiar peste tot, nici macar pe paginile principale ale website-ului sau, asa ca de multe ori e posibil ca oamenii nici sa nu stie ce se intampla de fapt. ING Bank spune ca serviciile oferite clientilor persoane fizice nu ar trebui sa fie afectate de ceea ce se intampla, asa ca in mod teoretic nu ar trebui sa ne facem griji din acest punct de vedere in cursul urmatoarelor ore.

ING Bank nu spune ce anume modifica in legatura cu platforma sa de internet banking dedicata companiilor din Romania, asa ca din pacate nu stim ce se intampla, dar e cel mai probabil vorba despre imbunatatiri menite sa faca experienta de utilizare a ei mai buna. In toata aceasta perioada in care ING Bank va lucra la platforma ING Business, ea nu va fi disponibila pentru cineva, asa ca e bine sa fiti pregatiti pentru acest lucru.

ING Bank nu desfasoara chiar atat de des lucrari de mentenanta de acest gen, asa ca atunci cand le face, e bine sa stiti ceea ce se intampla pentru ca diverse servicii sunt permanent, sau doar temporar, indisponibile pentru clienti.