DIGI RCS & RDS: Anuntul Oficial IMPORTANT pentru Toata Romania

DIGI RCS & RDS Anuntul Oficial IMPORTANT Toata Romania

DIGI RCS & RDS transmite un anunt extrem de important care vizeaza toata Romania, impreuna cu milioanele de romani care locuiesc in ea, iar asta deoarece grupul romanesc de telecomunicatii a dezvaluit in mod oficial cat a platit in taxe si impozite in T1 2022. Continuand pe carea cifrelor mari, cei de la DIGI RCS & RDS au confirmat faptul ca au platit 263 de milioane de euro in taxe si impozite in Romania in primele trei luni ale anului 2022.

DIGI RCS & RDS confirma practic o medie de putin peste 87 de milioane de LEI pe luna, insa per total, vorbim despre un sfert din suma platita in cursul anului 2021, 1 miliard de LEI, iar dupa cum se prezinta lucrurile, cam acelasi lucru se va intampla si in 2022. DIGI RCS & RDS are milioane, peste milioane de clienti in toata Romania, astfel ca inregistreaza incasari foarte mari, dar are si foarte multi angajati care intretin serviciile pe care le ofera.

DIGI RCS & RDS: Anuntul Oficial IMPORTANT pentru Toata Romania

DIGI RCS & RDS nu este grupul de telecomunicatii care face platile cele mai mari la stat pentru banii pe care ii genereaza, sau angajatii pe care ii are, insa este unul dintre cei care plateste sume uriase la fiecare 12 luni in cadrul acestui proces. Informatia pe care DIGI RCS & RDS o prezinta pentru toata Romania este una extrem de importanta, iar asta pentru ca banii care ajung la bugetul de stat sunt folositi pentru absolut toti oamenii care locuiesc in Romania.

DIGI RCS & RDS este una dintre companiile foarte mari din tara noastra care face contributii semnificative la bugetul de stat in fiecare, an, iar avand in vedere faptul ca veniturile sale tot cresc, la fel ca si numarul de angajati, contributiile vor creste. DIGI RCS & RDS a inceput abia anul acesta sa dezvaluie cati bani plateste lunar sub forma de contributii la bugetul de stat, dar cel mai probabil va continua, pentru ca exista totusi interes pentru aceste informatii.

DIGI RCS & RDS are pe website-ul sau toate detaliile vis-à-vis de aceste informatii, asa ca daca vreti sa aflati mai multe despre ele, puteti intra acolo oricand doriti pentru a vedea ce bani ajung la stat pentru binele tuturor romanilor.