GTA 6: Lansarea in Dubiu, Vestile Extrem de PROASTE pentru Fani

GTA 6 Lansarea Dubiu Vestile Extrem PROASTE Fani

GTA 6 ramane unul dintre cele mai asteptate jocuri pentru console si PC in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre un titlu care este in dezvoltare de extrem de multa vreme, dar care inca pare destul de departe de a fi lansat de catre compania Rockstar Games pentru fani.

GTA 6 ar putea avea lansarea amanata, conform unora care urmaresc cu atentie evolutia Rockstar Games, iar asta pentru ca GTA 5 are parte de un succes incredibil de mare in aceasta perioada, desi este un joc vechi de aproape 10 ani de zile deja.

GTA 6 ar putea fi lansat mai tarziu pentru ca GTA 5 inca genereaza extrem de multi bani pentru Rockstar, in Europa fiind al doilea cel mai descarcat joc pe PS5, conform statisticilor, asta in timp ce in SUA a fost pe locul 4, succes la care nu se astepta cineva cand vine vorba despre un joc atat de vechi.

GTA 6 ar urma sa inlocuiasca un titlu care are un succes remarcabil daca ne gandim cat de vechi este, iar pentru multa lume acest lucru nu ar avea vreo logica, lucru foarte usor de inteles, daca ne gandim ca Rockstar se concentreaza in principal pe profit cu jocurile sale.

GTA 6, daca va fi lansat, ar trebui sa ajunga la jucatorii din intreaga lume undeva prin 2024, iar asta pentru ca abia in toamna anului 2023 este asteptata prezentarea sa, iar lansarea efectiva ar putea avea loc abia in 2024, dar nu mai devreme.