Lionel Messi: REGRETUL Major Exprimat de Mbappe privind Argentinian si Neymar

Lionel Messi REGRETUL Major Exprimat Mbappe Argentinian Neymar

Lionel Messi este cel mai bun jucator din lume, conform multora dintre fanii sai, insa la PSG este uneori eclipsat de catre Neymar sau Mbappe, lucru care desigur ca ii afecteaza performantele de pe teren in ultima perioada. In ultimul meci de fotbal disputat de catre PSG in compania celor de la Clermond, Lionel Messi nu a reusit sa inscrie vreun gol, chiar daca Neymar si Mbappe au inscris cate 3 goluri fiecare, 3 dintre reusite fiind din pasele starului argentinian.

Lionel Messi nu are parte la PSG de un parcurs la fel de bun precum la Barceona, desi paseaza mult si bine, nu inscrie la fel de mult, iar intr-un recent interviu Mbappe si-a exprimat regretul vis-à-vis de faptul ca relatia de pe teren cu argentinianul nu a fost foarte buna. Mbappe a spus ca abia cum incep sa se lege mai bine relatiile de joc dintre el, Lionel Messi si Neymar, spunand ca fiecare incearca sa isi ajute cat mai mult echipa, chiar daca inca exista unele nesincronizari intre ei.

Lionel Messi: REGRETUL Major Exprimat de Mbappe privind Argentinian si Neymar

Lionel Messi a ajuns in vara anului trecut la PSG in urma unei plecari complet neasteptate de la Barcelona, iar de atunci s-a discutat foarte mult despre plecare sa inapoi la echipa spaniola, fara ca vreun asemenea gest sa se materializeze. Lionel Messi a avut nevoie de o perioada de adaptare destul de lunga pentru a incepe sa isi arate valoare ala PSG, fiind deasemenea afectat si de Coronavirus in iarna, cand a fost nevoit sa treaca printr-o recuperare ceva mai lunga.

„Dar simțim că suntem trei jucători de calitate și încercăm să ajutăm echipa cât mai mult posibil și asta s-a întâmplat astăzi. Asta e viața, uneori câștigi, alteori pierzi, trebuie să continui să te uiți înainte. Este în Am avut ceva durere, care este încă prezentă, dar trebuie să fii pozitiv, trebuie să arătăm că suntem un club mare și o echipă mare și că suntem aici pentru a câștiga trofee.”

Lionel Messi incepe abia acum sa se conecteze mai bine cu Neymar si Mbappe, iar asta ar putea tine in loc o mutarefoarte importanta a starului francez catre Real Madrid, asta daca nu a semnat deja in secret contactul cu echipa spaniola. Realitatea este ca PSG are 3 staruri in atacul sau, fiecare cu propria personalitate si dorinta de a fi cel mai bun, iar pana acum Lionel Messi i-a lasat pe colegii sai mai tineri sa “iasa in fata” in meciuri.

Lionel Messi nu pare sa mai doreasca sa plece de la PSG inapoi la Barcelona, sau cel putin nu mai discuta despre asta, asa ca ramane de vazut daca in vara isi va pastra locul in echipa, sau va decide sa se intoarca in locul care l-a facut celebru.