DIGI Romania: Informarea OFICIALA cu Masura Importanta pentru Clienti

DIGI Romania Informarea OFICIALA Masura Importanta Clienti

DIGI Romania are vesti grozave pentru foarte multi dintre clientii din toata tara, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania reusind sa continue indeplinirea unei masuri foarte importante pe care a anuntat-o oficial. Mai exact, la finalul anului trecut cei de la DIGI Romania au luat decizia de a anunta in mod oficial lansarea abonamentelor de internet fix cu viteze de pana la 10 Gbps, si a dezvaluit ca in 2022 va oferi disponibilitate mai extinsa pentru clienti.

DIGI Romania reuseste sa-si duca la indeplinire aceasta promisiune, iar asta pentru ca vedem ca in Bucuresti acoperirea pentru aceste abonamente noi cu viteze mai mari incepe sa fie extinsa, noi zone avand disponibile serviciile acum. Cei de la DIGI Romania afiseaza disponibilitatea abonamentelor in mai multe zone cu inlocuirea completa a abonamentelor vechi care ofereau posibilitatea de a plati pentru servicii de internet de pana la 1 Gbps.

DIGI Romania: Informarea OFICIALA cu Masura Importanta pentru Clienti

DIGI Romania Informarea OFICIALA Masura Importanta Clienti viteza

DIGI Romania nu le mai ofera romanilor optiunea de a alege daca vor sa plateasca pentru servicii de pana la 1 Gbps la 40 de LEI, ci ii obliga sa aleaga intre cele de 2.5 Gbps si 10 Gbps, la preturi de 45 LEI si respectiv 50 LEI, usor mai scumpe. Clientii DIGI Romania care au abonamentele vechi vor ramane cu ele, insa daca vor sa faca upgrade de la cel de 500 Mbps, vor fi obligati sa o faca la cel de 2.5 Gbps, care va fi cu 10 LEi mai scump, o suma totusi mica.

DIGI Romania ii obliga pe clientii noi, din zonele in care exista acoperire pentru internet fix de pana la 10 Gbps, sa aleaga doar intre optiunile de 2.5 Gbps si 10 Gbps, dar preturile sunt suficient de mici pentru ca asta sa nu fie totusi o prea mare problema. Vorbim despre internet de viteza foarte mare pe care DIGI Romania il ofera la preturi foarte mici in comparatie cu ceea ce ar fi costat acum 1, sau 2 ani de zile, aceste servicii in tara noastra.

DIGI Romania are pe website-ul sau informatii complete vis-à-vis de acoperirea pentru reteaua sa de internet de mare viteza, iar in functie de adresa la care locuiti, aflati daca puteti beneficia de serviciile cu internet de viteza mai mare.