BCR Romania: Hotararea Oficiala, ce da GRATUIT pentru Clientii Romani

BCR Romania Hotararea Oficiala GRATUIT Clientii Romani

BCR Romania are o noua surpriza grozava pentru clientii sai din intreaga tara in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre ceea ce ofera gratuit pentru toti romanii interesati sa profite de ceea ce banca decide sa ne ofere chiar acum. Mai exact, cei de la BCR Romania le aduc in atentie romanilor faptul ca in cadrul aplicatiei George pentru mobile banking ofera posibilitatea de a castiga 500 de LEI, fara a face prea multe.

BCR Romania ne spune ca putem castiga banii daca profitam de promotiile speciale care sunt disponibile de la partenerii sai in cadrul aplicatiei George, promotii care nu doar ca ne permit sa cumparam produse mai ieftine, ci si sa primim bani inapoi pentru ele. Probabil stiti deja despre sistemul moneyback al celor de la BCR Romania, adica returnarea unor bani de la cumparaturi, iar promotia de acum e de fapt una care a mai fost facuta in trecut.

BCR Romania: Hotararea Oficiala, ce da GRATUIT pentru Clientii Romani

BCR Romania pare sa fi repornit aceasta campanie speciala dupa o perioada de pauza, astfel ca vorbim despre o decizie grozava menita sa aduca beneficii mari pentru clientii din toata Romania, ceva ce desigur ca nu e usor de realizat oricand. BCR Romania extrage lunar cate un castigator pentru premiul in valoare de 500 de LEI pe care il ofera pentru clientii din Romania, astfel ca aveti lunar sansa de a castiga acesti bani.

BCR Romania spune ca suma de 500 de LEI poate fi folosita de catre clientii din Romania pentru orice fel de achizitii, astfel ca nu suntem limitati la folosirea a doar anumitor parteneri pentru a cheltui banii pe care ii castigam de la banca. Nu suntem limitati nici in ceea ce priveste partenerii de la care trebuie sa cumparam orice prin intermediul George, asa ca e bine sa aveti in vedere inclusiv acest lucru, pentru ca nu exista probleme nici din acest punct de vedere.

BCR Romania desfasoara aceasta campanie promotionala pentur o perioada limitata de timp, asa ca profitati de ea cat inca este disponibila, inainte sa dispara in totalitate din cadrul promotiilor pe care le deruleaza banca pentru noi.