Formula 1: COMPROMISUL Facut de Lewis Hamilton pentru Mercedes

Formula 1 COMPROMISUL Facut Lewis Hamilton Mercedes

Formula 1 continua cu un Lewis Hamilton care a ajuns in postura de a face compromisuri pentru a putea obtine victorii in cadrul curselor care se desfasoara in aceasta perioada, iar cel despre care vorbim acum e important. Mai exact, Lewis Hamilton a facut compromisul de a-si face masina mai grea in ultima cursa de Formula 1 din Australia, numai pentru a putea avea la dispozitie mai multe date despre masina pe care o conduce, si care-l nemultumeste.

Formula 1 a inceput cu un Lewis Hamilton care a avut rezultate foarte slabe in cursele la care a participat, iar acest lucru l-a suparat serios pe binecunoscutul pilot britanic, insa el acum cauta solutii pentru probleme. Conform celor de la Mercedes, Lewis Hamilton a fost de acord cu compromisul de a isi face masina mai grea, doar pentru a putea fi montati senzori care sa le spuna inginerilor de la Mercedes cum poate fi facuta masina mai buna, in final.

Formula 1: COMPROMISUL Facut de Lewis Hamilton pentru Mercedes

Formula 1 a adus multe modificari pentru monoposturile care concureaza pe pistele din intreaga lume, iar in cazul celor de la Mercedes, ele nu au fost de bun augur, din pacate, astfel ca rezultatele au fost slabe. Lewis Hamilton cauta acum orice fel de solutii pentru a reveni la situatia de anul trecut, si a incepe sa castige cursele in care participa, dar procesul in sine nu este unul simplu, iar el implica unele compromisuri, precum cel despre care vorbim acum.

“Într-un an normal, nici măcar nu te-ai gândi să nu ai senzori pe mașină. Ai adăuga ceea ce trebuie, pentru a te asigura că înțelegi ce se întâmplă. Dar, evident, acesta nu este un an normal și mașina este supraponderală. În ceea ce privește modul în care a funcționat între cele două mașini, există mii de componente care alcătuiesc mașina de curse pentru George și pentru Lewis, iar acele componente nu cântăresc exact aceeași cantitate.”

Lewis Hamilton este extrem de nemultumit de masina de Formula 1 pe care Mercedes a creat-o pentru acest sezon, pilotul nereusind macar sa se claseze pe podium in vreuna dintre cursele de pana acum. Din pacate pentru Lewis Hamilton, e greu de spus cam cand va reusi Mercedes sa isi rezolve problemele cu monopostul de Formula 1, si daca pilotul britanic va mai putea sa revina in cursa pentru castigarea campionatului de anul acesta, al 8-lea din palmaresul sau.

Formula 1 mai are foarte multe curse in fata, astfel ca vorbim despre destule sanse pentru Lewis Hamilton sa castige multe curse, si sa ajunga pe locul 1 in clasament, dar bataliile pe care le are in fata vor fi foarte grele.