Kaufland: Decizia Majora, ce Ofera GRATUIT Inainte de Paste Clientilor

Kaufland Decizia Majora Ofera GRATUIT Inainte Paste Clientilor

Kaufland vrea sa le faca un Paste Fericit romanilor, astfel ca a decis sa le ofere gratuit bani in cursul acestor zile, si oricine este dornic sa profite de aceasta promotie, poate sa o faca fara probleme in momentul de fata in Romania. Vorbim despre o decizie a celor de la Kaufland de a le oferi romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga 3 vouchere in valoare de 500 de LEI fiecare daca decid sa participe la promotia despre care vorbim astazi.

Kaufland s-a gandit sa o organizeze chiar inainte de Paste, in 3 serii de doar cate 2 zile, iar astazi mai aveti timp pana la ora 23:59 pentru a participa la aceasta runda si a castiga cele 3 premii in valoare de cate 500 de LEI fiecare. Dupa ce se va termina aceasta runda, va trebui sa asteptam pana in data de 16 aprilie pentru a putea participa la noua sesiune pe care Kaufland o organizeaza pentru a le oferi romanilor posibilitaea de a se bucura de bani.

Kaufland: Decizia Majora, ce Ofera GRATUIT Inainte de Paste Clientilor

Kaufland are si un regulament important de participare in cadrul acestui concurs special, astfel ca e bine sa va uitati cu foarte mare atentie la informatiile de acolo pentru a fi siguri ca atunci cand participati, veti avea si sansa de a primi premiul. Avand in vedere ca Kaufland a creat un regulament care trebuie respectat, e foarte important sa nu divagati de la el, iar asta pentru ca e posibil sa va fie anulata inregistrarea in cadrul acestui concurs.

Kaufland ne cere doar sa ne uitam la clipul video din postarea de mai jos si sa raspundem la intrebarea pe care a publicat-o, iar asa vom fi in mod automat inscrisi in concursul pe care l-a creat, totul fiind extrem de simplu de urmat de catre oricine. Ideea din spatele acestui tip de concursuri pe care Kaufland le creeaza este de a le oferi romanilor posibilitatea de a castiga bani inainte de Paste pentru a cumpara orice au nevoie pentru sarbatoare.

Kaufland desfasoara aceasta promotie speciala in toata Romania in momentul de fata, astfel ca oricine poate sa profite de ea, si isi va putea face cumparaturile in oricare dintre magazinele din tara noastra, daca doreste acest lucru.