WhatsApp: Masura OFICIALA care Aduce o SCHIMBARE Mare pentru Aplicatie

WhatsApp Masura OFICIALA Aduce SCHIMBARE Mare Aplicatie

WhatsApp a luat o decizie extrem de importanta care i-a adus si aplicarea unei masuri care va avea un impact foarte mare asupra platformei de mesagerie, iar asta pentru ca dupa o lunga perioada in care i se permite sa extinda disponibilitatea sistemului de transferuri de bani in India. WhatsApp a incercat timp de mai bine de jumatate de an sa convinga autoritatile din India sa-I permita sa ofere serviciul de transferuri de bani catre mai multe persoane, iar acum i se permite asta.

WhatsApp a lansat serviciul de transferuri de bani in India cu o limita care o obliga sa nu-l ofere pentru mai mult de 20 de milioane de persoane, aceasta fiind dublata in noiembrie 2021, iar in cursul lunii trecute ea a fost mai mult decat dublata. Acum WhatsApp poate oferi serviciile sale in India pentru 100 de milioane de persoane, aceasta fiind noua limita stabilita de catre autoritatile locale, insa probabil ca ea este una doar temporara.

WhatsApp: Masura OFICIALA care Aduce o SCHIMBARE Mare pentru Aplicatie

WhatsApp a cerut inca din momentul lansarii acestui serviciu posibilitatea de a-l oferi oricarui numar de persoane, fara vreo limita, insa autoritatile din India au refuzat constant sa permita acest lucru, si inca limiteaza lucrurile pentru americani. Autoritatile din India sunt ingrijorate din cauza faptului ca daca WhatsApp ar oferi sistemul sau catre toti cei 500 de milioane de utilizatori ai platformei, ar exista riscul ca sistemul bancar al tarii sa fie serios afectat.

WhatsApp concureaza cu mari companii preucm Google, Walmart, dar si alte banci locale, care au deasemenea sisteme de transferuri de bani pentru clientii din India, astfel ca va avea dificultati destul de mari in a oferi ceea ce isi doreste. Avand in vedere ca WhatsApp are Facebook, Meta, in spate, va continua cu siguranta sa incerce sa aduca un numar cat mai mare de utilizatori pentru platforma de transferuri de bani, insa procesul nu va fi simplu.

WhatsApp se foloseste totusi de piata din India pentru a aduna informatii importante despre acest sistem inainte de a il lansa si in alte zone de pe glob, astfel ca tot ceea ce se intampla acolo are un impact foarte mare la nivel global.