DIGI Romania: Beneficiu URIAS oferit GRATUIT pentru MILIOANE de Clienti din Romania

DIGI Romania Beneficiu URIAS GRATUIT MILIOANE Clienti Romania

DIGI Romania le ofera catorva milioane de clienti din toata tara in mod gratuit un beneficiu foarte serios despre care foarte multi cel mai probabil nici macar nu stiu, dar e bine sa aflati despre tot pentru ca vestile sunt grozave. Mai exact, cei de la DIGI Romania au decis de ceva vreme sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a beneficia de trafic de internet mobil mai mare cand folosesc reteaua 5G, in comparatie cu ceea ce primesc in reteaua 4G.

DIGI Romania a luat aceasta decizie cu ceva timp in urma pentru toti clientii DIGI Mobil care aleg sa foloseasca reteaua 5G cu un telefon 5G, astfel ca ei vor beneficia de 80 GB de trafic de internet, in loc de 50 GB de trafic. Majorarea traficului de intrenet alocat de catre DIGI Romania pentru clientii sai are menirea de a ii ajuta pe acestia sa se bucure de beneficiile majore de viteza pe care reteaua 5G le aduce pentru navigarea pe internet in orice moment.

DIGI Romania: Beneficiu URIAS oferit GRATUIT pentru MILIOANE de Clienti din Romania

DIGI Romania ofera exclusiv pentru reteaua 5G aceasta majorare de trafic, astfel ca indiferent ce abonament aveti, daca nu folositi un telefon 5G pentru a accesa aceasta retea, ar fi bine sa stiti ca nu veti beneficia de absolut nimic din aceasta majorare. Separat de majorarea traficului de internet de la 50 GB la 80 GB, cei de la DIGI Romania au decis deasemenea sa creasca si viteza traficului dupa depasirea celui alocat, astfel ca vom naviga la 256 kbps in loc de 128 kbps.

DIGI Romania a luat aceasta decizie exclusiv in beneficiul clientilor din toata Romania, asa ca nu vorbim despre ceva care sa nu fie benefic pentru oameni, asta desigur separat de preturile mici pe care compania le percepe pentru serviciile sale. DIGI Romania stie foarte bine cat de important este pentru clientii sai sa beneficieze de o experienta cat mai buna de folosire a serviciilor, astfel ca aceste masuri, desi nu sunt noi, nu trebuie totusi trecute cu vederea.

DIGI Romania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la ceea ce ofera din punct de vedere al traficului de internet pentru clientii DIGI Mobil, asa ca daca vreti mai multe detalii, puteti intra acolo pentru a le afla pe toate chiar acum.