Kaufland: Cati Bani da GRATUIT Inainte de Paste pentru TOTI Romani

Kaufland Cati Bani GRATUIT Inainte Paste TOTI Romani

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, a decis inainte de Paste sa le ofere gratuit romanilor din toata tara bani pe care ii pot folosi pentru cumparaturi chiar cu ocazia sarbatorii foarte importante. Vorbim despre bani pe care Kaufland ii ofera romanilor sub forma de vouchere in valoare de 500 de LEI fiecare, 3 fiind puse “la bataie” de catre companie in zilele premergatoare acestei foarte importante sarbatori.

Kaufland le spune romanilor din intreaga tara ca astazi si maine inca mai au ocazia de a castiga unul dintre cele 3 vouchere in valoare de 500 de LEI fiecare pe care ni le pune la dispozitie ca parte a unei campanii speciale pe care o desfasoara in momentul de fata in intreaga tara. Puteti vedea mai jos mesajul pe care cei de la Kaufland l-au publicat pentru romanii care ajung in magazinele sale, si merita sa il aveti in vedere pentru a nu pierde aceste vouchere.

Kaufland: Cati Bani da GRATUIT Inainte de Paste pentru TOTI Romani

Kaufland le cere romanilor sa publice la postarea de mai jos un comentariu cu o poza in care arata cea mai frumoasa pasca pe care au facut-o vreodata, iar dintre toti cei care comenteaza vor fi alesi 3 castigatori ai voucherelor care sunt oferite. Numarul celor care s-au inscris la aceasta promotie este mare, dar chiar si asa, merita sa aveti in vedere cadourile pe care Kaufland le ofera, mai ales ca ele au si o valoare substantiala care va pot ajuta sa aveti o masa bogata de Paste.

Kaufland ofera aceste vouchere pentru clientii din Romania care au Kaufland Card, astfel ca nu le veti putea folosi in vreun alt mod, si e important sa stiti acest lucru pentru ca aveti nevoie de aplicatia dedicata si cardul de fidelitate pentru a folosi banii. Kaufland spune ca voucherele de cumparaturi pot fi utilizate pentru a achizitiona orice dorim din magazinele sale din tara, astfel ca e important sa nu pierdeti din vedere acest lucru daca vreti sa profitati de promotii.

Kaufland incearca sa le ofere romanilor experiente cat se poate de bune cand vine vorba despre cumparaturile facute in cadrul magazinelor sale din toata tara, iar aceasta promotie speciala intra in categoria acestor eforturi facute de companie.